|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Adaugare rubrica (cum adaug o noua rubrica?) |
Adaugare rubrica |
Salut.As vrea sa adau o noua rubrica in partea de sus... am facut eu ceva pe acolo , am reusit sa o pun doar ca , atunci cand dadeam click pe ea in loc sa ma redirectioneze la o pagina goala sa pot posta,ma ducea la alta rubrica... daca ma poate aajuta cineva... Multumesc frumos :
http://s10.postimg.org/loj8hilq1/Untitled.png Material modificat de Admin1921 - Sâmbătă, 08/02/2014, 2:32 AM
|
Admin1921, in partea superioara a site-ului ai
Cod <div id="cssmenu"> <ul> <li><a href="/"><span>Acasa</span></a></li> <li class="has-sub"><a href="/blog"><span>Stiai ca...?</span></a> <li class="has-sub"><a href="/board"><span>Categoriile site-ului</span></a> <ul> <li><a href="/board/pronosticuri_pariuri_sportive/1"><span>Pronosticuri pariuri sportive</span></a></li> <li><a href="/board/cum_facem_bani_pe_internet/2"><span>Cum facem bani pe internet ?</span></a></li> <li><a href="/board/mesaje_gratuite_zilnic/5"><span>Mesaje gratuite zilnic</span></a></li> <li><a href="/board/nise_pentru_dreamcash/6"><span>Nise Pentru DreamCash</span></a></li> <li><a href="/board/bilete_castigatoare/7"><span>Bilete castigatoare ! ! !</span></a></li> <li><a href="/board/clasamente_live_actualizate/8"><span>Clasamente Live Actualizate</span></a></li> <li><a href="/board/paypal_tutorial_creare_cont/9"><span>PayPal/Tutorial/Creare cont</span></a></li> <li><a href="/board/top_6_antivirusi/10"><span>Top 6 Antivirusi</span></a></li> <li class="last"><a href="/board/hack_uri/11"><span>Hack-uri </span></a></li> </ul> </li> <li class="last"><a href="/index/0-3"><span>Contact</span></a></li> </ul> </div> pentru a adauga alta categorie bagi inainte de linia 19 Cod <li><a href="link"><span>nume categorie</span></a></li> Material modificat de vcercelariu - Sâmbătă, 08/02/2014, 12:34 PM
|
Pai si care e link-ul de la pagina respectiva,daca inca nu am creat-o :)) ... Scuze dar nu prea ma pricep Eu vreau sa se numeasca "Biletul Zilei ! " ... dar care e link-ul ? intra pe mess ca te ajut eu Adăugat (08/02/2014, 3:50 PM) |
Hand-made, mergî în Panoul de Control -> Design/Administrare design (şabloane) -> Partea superioară a site-ului și elimină de acolo:
Cod <?if($USER_LOGGED_IN$)?> ..(content).. <?endif?> Spune-ne te rugăm dacă a funcționat! Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||