• Pagina 1 din 1
  • 1
Adaugare rubrica
Admin1921
Postări: 43
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 2:32 AM
Salut.As vrea sa adau o noua rubrica in partea de sus... am facut eu ceva pe acolo , am reusit sa o pun doar ca , atunci cand dadeam click pe ea in loc sa ma redirectioneze la o pagina goala sa pot posta,ma ducea la alta rubrica... daca ma poate aajuta cineva... Multumesc frumos :

http://s10.postimg.org/loj8hilq1/Untitled.png
Material modificat de Admin1921 - Sâmbătă, 08/02/2014, 2:32 AM
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 12:33 PM
Admin1921, in partea superioara a site-ului ai
Cod
<div id="cssmenu">
<ul>
   <li><a href="/"><span>Acasa</span></a></li>
   <li class="has-sub"><a href="/blog"><span>Stiai ca...?</span></a>
<li class="has-sub"><a href="/board"><span>Categoriile site-ului</span></a>
   <ul>
   <li><a href="/board/pronosticuri_pariuri_sportive/1"><span>Pronosticuri pariuri sportive</span></a></li>
   <li><a href="/board/cum_facem_bani_pe_internet/2"><span>Cum facem bani pe internet ?</span></a></li>
   <li><a href="/board/mesaje_gratuite_zilnic/5"><span>Mesaje gratuite zilnic</span></a></li>
   <li><a href="/board/nise_pentru_dreamcash/6"><span>Nise Pentru DreamCash</span></a></li>
   <li><a href="/board/bilete_castigatoare/7"><span>Bilete castigatoare ! ! !</span></a></li>
   <li><a href="/board/clasamente_live_actualizate/8"><span>Clasamente Live Actualizate</span></a></li>
   <li><a href="/board/paypal_tutorial_creare_cont/9"><span>PayPal/Tutorial/Creare cont</span></a></li>
   <li><a href="/board/top_6_antivirusi/10"><span>Top 6 Antivirusi</span></a></li>
   <li class="last"><a href="/board/hack_uri/11"><span>Hack-uri </span></a></li>
   </ul>
   </li>
   <li class="last"><a href="/index/0-3"><span>Contact</span></a></li>
</ul>
</div>

pentru a adauga alta categorie bagi inainte de linia 19

Cod
<li><a href="link"><span>nume categorie</span></a></li>

Material modificat de vcercelariu - Sâmbătă, 08/02/2014, 12:34 PM
Admin1921
Mesaj # 3 | 1:24 PM
nu merge... adica imi apare categoria , dar cand dau click pe ea imi apare o pagina cu eroare 403 sau cva de genu ...
dj_mazz
Postări: 267
Reputație: 13
Mesaj # 4 | 2:20 PM
Admin1921,
Citat
<li><a href="link"><span>nume categorie</span></a></li>

acolo unde pune link trebuie sa pui linkul de la pagina respectiva si unde pune nume categorie pui numele categoriei create

http://www.radio-mazzero.com
Admin1921
Mesaj # 5 | 4:27 PM
Pai si care e link-ul de la pagina respectiva,daca inca nu am creat-o :)) ... Scuze dar nu prea ma pricep
Eu vreau sa se numeasca "Biletul Zilei ! " ... dar care e link-ul ?
Material modificat de Admin1921 - Sâmbătă, 08/02/2014, 4:30 PM
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 6 | 4:50 PM
Citat Admin1921 ()
Pai si care e link-ul de la pagina respectiva,daca inca nu am creat-o :)) ... Scuze dar nu prea ma pricep
Eu vreau sa se numeasca "Biletul Zilei ! " ... dar care e link-ul ?

intra pe mess ca te ajut eu

Adăugat (08/02/2014, 3:50 PM)
---------------------------------------------
Vezi ca ti-am facut eu,daca mai ai nevoie de ceva lasa-mi mesaj pe forum ca pe mess nu prea intru smile

Hand-made
Postări: 18
Mesaj # 7 | 3:09 PM
Buna, am pus 2 rubrici in plus pe orizontal, insa nu imi apare numai cand sunt autentificat ca si administrator, pt vizitatori nu, oare de ce? site link: http://artizanat.ucoz.com/
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 7:04 PM
Hand-made, mergî în Panoul de Control -> Design/Administrare design (şabloane) -> Partea superioară a site-ului și elimină de acolo:

Cod
<?if($USER_LOGGED_IN$)?> ..(content).. <?endif?>

Spune-ne te rugăm dacă a funcționat!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Hand-made
Postări: 18
Mesaj # 9 | 8:47 PM
Raver, asta sa sterg <?if($USER_LOGGED_IN$)?>? atat? sau tot ce srie la 11? pt ca daca numai asta sterg imi apare: Unul sau mai mulţi operatori condiţionali (<?if?>) nu sunt închişi. MS mult
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: