Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum fac categorii? |
Cum fac categorii? |
Salut deci m-am hotarat sa fac un site ucoz.ro de filme online dar nu stiu cu sa creez categoriile,din meniu site as vrea sa dispara PAGINA PRINCIPALA,INFORMATII SITE ETC si sa si in loc de menu site sa scrie Categorii filme si sa apara categoriile filmelor
|
bebe2013, in bara de admin sus ai constructor click activeaza constructor si dupa aia ai sa vezi blocurile laterale dai click pe numele care vrei sal schimbi pui numele care vrei dupa aia dai tot acolo sus unde scrie constructor dai click salveaza modificari si gata daca nu te descurci citeste aici !!
http://forum.ucoz.ro/forum/4-921-1 Material modificat de dj_mazz - Sâmbătă, 01/02/2014, 11:30 AM
|
Am schimbat numele si am sters pagina principala si etc dar acuma nu stiu cum sa pun categoriile la meniu ACTIUNE,COMEDIE etc si cand dai pe ACTIUNE de exemplu sa scrie de cate ori a fost vazut comentariile,exact ca pe celelalte siteuri ucoz de filme online cred ca intelegeti ce vreau sa spun:( sunt incepatoare
|
bebe2013, ce modul folosesti pentru adaugarea filmelor online ?
Te-am intrebat asta ca sa stiu cum sa iti explic,dar iti voi spune o metoda pe care am folosito si eu.chiar daca,categoriile fiecarui modul apar pe pagina acestuia tu poti crea un informer (Panoul de control - Unelte - Informatori - Creati informator - Selectezi modulul in care ai filmele online si la tipul datelor alegi categorii ) dupa care in primul sau al 2lea recipient copii codul informerului (ex:$MYINF_1$) intr-un block.Sper ca ti-am fost de ajutor. Material modificat de vcercelariu - Sâmbătă, 01/02/2014, 4:50 PM
|
bebe2013, Scuza-ma ca nu am fost atent si nu am citit tot.
Deci ca sa creezi categoriile prima data trebuie sa alegi un modul in care vrei sa postezi filmele: daca ai modulele activate o sa iti apara toate la active,daca nu mergi la inactive si le activezi de acolo. Dupa care creezi categoriile: dai click pe administreaza categorii si acolo creezi tu categoriile pe care le doresti. Dupa ce ai facut chestia asta poti crea informerul despre care iti ziceam mai sus. Material modificat de vcercelariu - Sâmbătă, 01/02/2014, 6:49 PM
|
bebe2013, la creare categoriilor, acestea automat se adauga intr-un block numit caterorii. Acest block poate fi vazut in modul. pentru a edita acest block trebu sa stii cat de bine CSS-ul.
Stilurile CSS sunt acestea: Cod /* Module Part Menu */ .catsTd {padding: 2px 0 2px 20px; } .catName {font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif;font-size:11px;} .catNameActive {font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif;font-size:11px;} .catNumData {font-size:7pt;color:#5D5B6C;} .catDescr {font-size:7pt; padding-left:10px;} a.catName:link {text-decoration:none; color:#333333;} a.catName:visited {text-decoration:noneunderline; color:#333333;} a.catName:hover {text-decoration:underline; color:#121212;} a.catName:active {text-decoration:none; color:#121212;} a.catNameActive:link {text-decoration:none; color:#333333;} a.catNameActive:visited {text-decoration:none; color:#333333;} a.catNameActive:hover {text-decoration:none; color:#121212;} a.catNameActive:active {text-decoration:none; color:#121212;} /* ----------------- */ Si le gasesti in foaia ta de CSS |
Muşatinu, cum adaug block?
|
Este bine cum am facut categoriile de la meniu Filme Online? Am folosit modulul Video pentru filme, o parere :o3
http://moviestime.ucoz.net Material modificat de moviestime - Duminică, 02/02/2014, 1:44 PM
|
| |||