|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cineva mia dezblocat site-ul |
Cineva mia dezblocat site-ul |
Buna ,, Azi diminiata chind am vurut sa intru sa fac o schimbare , numi primea parola , am intrat in uid.me si chind am dat pe site-ul www.mixmy.tk acolo mia zis
Citat Pentru acest site a fost setată o parola diferită pe Panoul de control Si am pus la ,,parola perduta " am pus intrebarea secreta si dat asta Citat Parola a fost expediată cu succes la adresa dvs. de e-mail lisnic63@mail.ru <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
1. Titlul nu se prea potriveşte;
2. Îmi pare rău, nu te pot ajuta... Căutăm ajutor cu materiale (fig.) aici.
Trenuri (încă selucrează, e nou) şi iar trenuri. (www.lumeatrenurilor.ucoz.net) |
ok .. o sa ma poata ajuta??? dar mai este ceva ... ala are mail.ru si sunt programe de spart conturile mail.ru ... dar la acest pc nu pot instala nimic ...
Adăugat (19/08/2013, 12:50 PM) Citat Parola a fost expediată cu succes la adresa dvs. de e-mail lisnic63@mail.ru <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, încearcă acum:
Introduceţi codul de verificare care a fost trimis pe adresa de e-mail, specificată în secţiunea... Metoda de autorizare: Parola Webtop-ului După ce te autentifici, schimbă absolut toate parolele pe care le ai. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||