• Pagina 1 din 1
  • 1
Intrebare
Royal_2011_girl_Carmek
Postări: 30
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 10:16 AM
Salut, foarte curand se apropie ziua cand site-ul meu implineste 2 ani www.radiopatrikfm.ucoz.ro si vreau sa fac si o surpriza membrilor site-ului meu, insa nu prea am idei. As vrea sa ma ajutati, sa-mi spuneti niste propuneri. Ma gandeam ca, in momentul cand membrul respectiv al site-ului, chiar daca este din staff, automat la logare cand intra sa ii apara o felicitare pe care o voi crea eu sub forma de imagine, insa nu stiu cum sa fac asta, sau macar dati-mi alte idei ca sa fie ceva frumos, avand in vedere ca site-ul meu este in domeniul muzical. Multumesc anticipat !
www.radiopatrikfm.ucoz.ro
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 11:47 AM
Royal_2011_girl_Carmek, concursuri, foloseste modulul awards.
Daca ai un numar mic de utilizatori poti da cate un premiu la fiecare cu mentiunea 3 ani cu radio patrik fm, sau asa ceva.

Royal_2011_girl_Carmek
Mesaj # 3 | 10:37 AM
Ok, dar cum sa fac ca in momentul cand membrul respectiv al site-ului, chiar daca este din staff, automat la logare cand intra sa ii apara o felicitare pe care o voi crea eu sub forma de imagine ?
ArtyRo
Mesaj # 4 | 12:52 PM
Royal_2011_girl_Carmek, poti folosi asta http://maxrom.ucoz.com/forum/31-984-1 schimbi imaginile, continutu.....
Royal_2011_girl_Carmek
Mesaj # 5 | 3:07 PM
Nu merge link-ul pe care l-ai pus, arata 404 Not Found
ArtyRo
Mesaj # 6 | 6:50 PM
Royal_2011_girl_Carmek, uite acum era o virgula dupa link
  • Pagina 1 din 1