|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Oare se poate schimba adresa site-ului? |
Oare se poate schimba adresa site-ului? |
Oare se poate schimba adresa site-ului, fara a schimba baza de date :-?? sau sa mut baza de date pe alt site ? :>
|
sorynik, dacă e vorba să schimbi adresa unui subdomeniu deja înregistrat, într-o altă adresă, nouă, momentan nu este posibil acest lucru.
Dacă vrei să transferi website-ul curent pe un altul creat pe o adresă proaspătă, da, este posibil. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Deci vreu ca baza de date pe care o am la un site sa o pun la alt site! Se poate ?
|
sorynik, da însă trebuie să ștergi primul website, cel de pe care copii baza de date (Copia de rezervă, mai corect spus). Doar un singur website (cel de-a doilea) poate exista cu exact același conținut transferat de la primul.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
sorynik, Nu sint mare priceput la uCoz dar din spusele lui Raver am inteles urmatoarele :
1 faci copie de rezerva 2 o descarci in calculator 3 stergi website vechi 4 incarci zip-ul prin manager de fisiere in site-ul nou si gata Corectati-ma daca nu l-am lamurit corect http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
Joker6185, da aproximativ așa, doar că procedura de restaurare e puțin diferită:
1. Realizezi o copie de rezervă website-ului existent 2. Creezi un nou website cu adresa dorită 3. Încarci copia de rezervă acolo 4. Ștergi website-ul curent care conține adresa veche 5. Restaurezi copia creată pe noul website Copia de rezervă (backup) poate fi creată și restaurată în Panoul de Control -> "Copie de rezervă". Copia de rezervă a șabloanelor poate fi creată și restaurată în Panoul de Control -> Butonul "Design" din Admin-bar -> "Sabloane de rezerva". Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, O stiam dar sint nou in a ajuta oamenii , si nu imi vine sa cred ca nici asta nu stiu ca le arata "ca la chiori "
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
| |||
| |||