Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale schimbarea adresei |
schimbarea adresei |
Quote (thrall) salut,cum pot sa schimb adresa siteului Cumperi un domeniu si ti-l atasezi sau poti folosi dot.tk (nu prea sunt seriosi) dar nu tii recomand. In caz ca te refere-ai tot la un subdomeniu ucoz , odata ales un nume de subdomeniu nu il mai poti schimba. |
Quote (thrall) Pentru cei care nu stiu sa nu faca greseli intrati in administrarea paginilor>setari standart. Asa si? Daca tot vrei sa ajuti detaliaza putin ca sincer nici nu stiu 100% ce problema ai avut tu pana la urma. |
Problema a fost in adresa care era:blackangels-zon.do.am,dar mie imi trebuia :blackanges-zone.do.am.Si pin la urma am suprimat siteul doar din ncauza voastra.Da inca o intrebare descierea unde o schimb???????
Material modificat de thrall - Sâmbătă, 08/10/2011, 9:18 AM
|
thrall, ceia ce spui tu de setari>setari standart e tegul $HOME_PAGE_LINK$
Prin urmare tu nu schimbi adresa site-ului ci adresa tegului, prin urmare in meniu unde se foloseste tegul dat vom avea: Code <a href="$HOME_PAGE_LINK$/forum">Forum</a> Confirm cele spuse de Whisper™, NU POTI modifica adresa implicita. Descrierea meta se pune intre <head> si <head> informatii despre site se pune pe pagina /index/0-2 |
Quote (thrall) Faceti sa se poata si iconita de sus si mai multe subdomenii si o grafica mai inteleasa.Personalizativa. Iconita de sus se numeste favicon si se poate personaliza iar subdomenii iti poti creea cate doresti. Nu mai fi copil si comportate ca atare , asemenea posturi Quote (Muşatinu) sey auzit Material modificat de Whisper™ - Duminică, 09/10/2011, 6:09 PM
|
asta da limba romana ce ai tu mah copcil de guma
Quote (thrall) sa nu ne dam mare si tari forum gratuit chiar si daca e forum e mai bun ca voi Recomandarea mea.....dute la scoala si in weekend ca ai nevoie:) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||