|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale O problema la Constructor (Problema Constructor) |
O problema la Constructor |
Salutare Ucoz .. Revin si eo cu o problema cam aiurea:
Deci eu am un site mi-am modificat designul .. Pana atunci merge bine.. Am mai adaugat niste chestii .. SI de atunci cand dau "Activare Constructor" Acele sectiuni din dreapta si stanga nu mai pot fi modificate ..Uitati: Imi apare doar sa modific numele.. La cele din stanga nu pot sa imi modific nici numele De la cesa fie?? de atunci mi-a mai mers de vreo 2-3 ori sa pot sa le modific , sterg .. Foarte rar P.S: Designul nu este de la orice site.. Este special pentru Ucoz.. Dar mi-a mers atunci cand miam schimbat designul .. Dar in moment ce mai adaugam nu mai mi-a functionat decat de cateva ori Material modificat de Alexxut - Luni, 04/03/2013, 10:53 AM
|
In urma verificarilor efectuate la cele 2 website-uri create de tine, nu a rezultat nicio eroare in ceea ce priveste Constructorul. Iti recomand sa consulti si materialele existente aici cu privire la Constructor. In cazul in care si dupa aceasta, situatia va persista, te rog sa anunti Asistenta Tehnica cu mai multe detalii cu privire la aceasta (eventual sa atasezi si un printscreen care sa o evidentieze).
Good things come to those who wait!
|
Alexxut, totul despre constructor. http://forum.ucoz.ro/forum/4-921-1
daca template-ul e gresit creat sau adaptat, poti uita de folosirea constrctorului. |
Multumesc mult pentru raspunsuri.. Acum Sectiunea din dreapta imi merge perfect .. Dar la cea din stanga nu pot modifica numele.. Dar pot sa modific codul html etc... Acelea cu numele le modific in Control Panel.. Multumesc mult daca mai apar probleme cu constructorul revin
|
| |||
| |||