• Pagina 1 din 1
  • 1
Nu pot sa intru in panoul de control
xXx_vasya_xXx
Postări: 185
Reputație: 8
Mesaj # 1 | 5:38 PM
Nu ma pot loga in panoul de control , ieri un mebru din ucoz Haktar ma intrebat daca vrei sa ai 2000 de vizite pe zi si eu am zis ca vreau , si ala a zis ca trebuie sa intru la el in pc si am intrat si apoi am intrat in panoul de control de la el si apoi ma deconectat si a spus gata trebuie sa astepti 5 ore si apoi va merge sa intru si nici acum nu pot intra si + la asta a adaugat niste coduri de a lui pe site . Siteul este http://tvlive-hd.ucoz.com/ . Va rog foarte mult administratia sa ma ajutati sa pot intra deoarece am lucrat mult la site . multumesc. sad

Adăugat (19/02/2013, 3:38 PM)
---------------------------------------------
Va rog frumos sa ma ajutati , Deja siteul nu imi mai apare nici in UID

TvLive-HD "Posturi TV , Radio si Scoruri LIVE !"
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 6:01 PM
1. e greseala ta ca ai dat parola
2. ai aceaiasi parola si la email ca si la AdminCP? ca altfel nu stiu cum ar fi schimbat proprietarul mai ales daca nu are intrebarea deschisa

sau 3 incearca :

http://tvlive-hd.ucoz.com/admin/456

Material modificat de Evollution - Marţi, 19/02/2013, 6:04 PM
xXx_vasya_xXx
Mesaj # 3 | 6:53 PM
Parola nu eu i-am dato eu , ca el nu o putea vedea

Adăugat (19/02/2013, 4:53 PM)
---------------------------------------------
Si plus la asta nu imi apare siteul meu in uid

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 7:32 PM
xXx_vasya_xXx, contactează te rog Asistența Tehnică ucoz direct de pe ucoz.ro, dacă nu mai ai acces la Panoul de Control al Website-ului tău și cineva te va ajuta în cel mai scurt timp. Mulțumesc
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 5 | 7:55 PM
Citat (xXx_vasya_xXx)
Parola nu eu i-am dato eu , ca el nu o putea vedea

poate a folosit keylogger(o programa care inregistreaza tot ce tastezi) sau de obicei daca dai save password o gasesti in parolele salvate ale browserului

Material modificat de Evollution - Marţi, 19/02/2013, 7:55 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 4:41 PM
xXx_vasya_xXx, poate o sa zica Lucian ca nu am dreptate si ca nu e frumos sa zic asa, dar asa si-ti trebuie. Cat de naiv trebuie sa fii ca sa dai parola...
xXx_vasya_xXx
Mesaj # 7 | 12:53 PM
Parola eu nu i-am dato el singur ma deconectat din Teamviewer dupa ce m-am logat in /admin . Dar oricum sa rezolvat , si ii multumesc administratiei ucoz ca ma ajutat.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 8 | 3:55 PM
xXx_vasya_xXx, ai auzit de salvarea parolei din browser? + sunt si programe care salveaza orice ai tapa.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: