• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Site-ul meu a fost blocat
barabi12
Postări: 66
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 7:48 PM
Nu inteleg de ce a fost site-ul meu blocat,reclama de ucoz am lasat sa fie vizibil.

Am lucrat zilnic aproape 3 luni.

Ce trebuie sa fac ca sa fie vizibil din nou?
Material modificat de barabi12 - Luni, 18/02/2013, 9:16 PM
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 11:02 PM
Cheating counters, auto surfing

.. credca stii de ce a fost blocat si tot acolo iti scrie cum sa deblochezi
Dacă dvs. sunteţi proprietarul site-ului, atunci anunţaţi Asistenţa Tehnică uCoz. Asistenţa Tehnică poate fi accesată din Panoul de Control, pentru rezolvarea acestei situaţii.

barabi12
Mesaj # 3 | 0:18 AM
Sa fiu sincer nici nu stiu ,de ce am fost blocat
Evollution
Mesaj # 4 | 1:02 AM
Cheating counters, auto surfing

De aia ca ai folosit diferite site-uri de auto surfing

Adăugat (18/02/2013, 11:02 PM)
---------------------------------------------
pentru ati mari nr de vizitatori

barabi12
Mesaj # 5 | 1:12 AM
Si atunci ce trebuie sa fac mai departe ca sa fiu deblocat?Sau nu o sa fiu deblocat niciodata?
Evollution
Mesaj # 6 | 3:48 AM
Citat (Evollution)
Dacă dvs. sunteţi proprietarul site-ului, atunci anunţaţi Asistenţa Tehnică uCoz. Asistenţa Tehnică poate fi accesată din Panoul de Control, pentru rezolvarea acestei situaţii.

pai scrie aceasta direct cum intri pe site

barabi12
Mesaj # 7 | 9:21 PM
Eu inteleg ca trebuie sa iau legatura cu ei .Am luat legatura cu ei (am trimis un email),dar cred ca ma tine in suspans 15 zile .dar totusi o rezolvare rapida nu exista? Un nr de tel?Ca sa stiu ce sa fac!!!!! ca situ-ul trebuie sa functioneze

Adăugat (19/02/2013, 3:05 PM)
Chiar nimeni nu ma ajuta?

Adăugat (19/02/2013, 7:21 PM)
Multumesc ,un site a fost deblocat dar celelalte 2 nu

SORIN
Postări: 13
Mesaj # 8 | 3:49 PM
Buna ziua! Vreau sa va marturisesc ca sunt foarte indignat pe echipa Ucoz! Mi s-a blocat contul pe motiv de surfing.Dupa blocare am respectat toate conditiile care mi-au impus, am anuntat insa nu am primit niciun raspuns .Dar sa fim seriosi, foarte multe site-uri ce apartin ucoz fac surfing. Scrieti si voi pe google UCOZ SURFING si o sa vedeti . Eu am apelat la surfing pentru a face publicitate siteului si pe langa asta faceam publicitate si Ucozu-lui pentru bannerele ce le aveam pe site. Site-ul meu este www.1x2sport.com dar daca mai intarzie o zi fara macar sa-mi dea un raspuns inchid pravalia.Am scris atat la asistenta tehnica cat si la contact, dar nimic. Mi se parea normal sa fiu avertizat mai intai, mai ales ca atunci cand ne logam ne apar tot felul de asazise sfaturi.Daca surfingul este o problema, ar fi trebuit sa se actioneze mai intai asupra site-urilor care gazduiesc surfingul.
Material modificat de SORIN - Miercuri, 09/07/2014, 3:50 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 3:52 PM
SORIN, ceia ce faci tu acum pe forum, se numeste flood (http://forum.ucoz.ro/forum/7-581-21381-16-1404905360) nici de asta nu ai stiut ca e interzis?
SORIN
Postări: 13
Mesaj # 10 | 4:33 PM
Scuze, am sters! Crede-ma ca muncind la un site o perioada si sa-l gasesti din senin blocat pe motiv de auto surfing nu-ti pica prea bine .Mai mult decat atat, ii contactezi si nu te baga nimeni in seama. Daca doriti sa-mi inchideti contul de pe forum pentru eroarea comisa nu-i nici o suparare!Cu stima!
Material modificat de SORIN - Miercuri, 09/07/2014, 4:33 PM
ArtyRo
Mesaj # 11 | 4:37 PM
SORIN, ti-am scris pe postu celalalt care e situatia. Si site-ul meu a fost blocat.

rabdare si piper.

01Sphinx
Postări: 1
Mesaj # 12 | 10:06 PM
stau pe trei site-uri la care ma uit cu filme si azi cand dau sa intru pe ele imi spune ca am cont blocat.care este treaba cu ele ca nu inteleg eu nu am nici un site a-l meu.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 13 | 2:07 AM
01Sphinx, lasă-ne aici te rugăm adresa site-ului blocat însă, cu siguranță, contul la care te referi este ale unui utilizator uCoz care a încălcat Termenii și condițiile de utilizare ale sistemului.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Balamuc
Postări: 11
Mesaj # 14 | 11:31 AM
Si mie mi-a blocat site motiv "Doorway" pacat ca am site de 1 an de zile si avea destule vizite dar asa e romanu daca iti da ceva gratis si vede ca te ridici te ..... si te duci jos de tot asa e ce e gratis e riscant acuam risc cu site din cauza ca am fost avar sa nu dau 12 euro pt 1 an pe o gazduire si sa stau pe ucoz angry
ArtyRo
Mesaj # 15 | 1:10 PM
Balamuc, Lasa Romanul in pace. cei de la suportu tehnic nu sunt romani. Acum vei zice ca cei de la ST sunt rasisti?
citeste ce e doorway http://en.wikipedia.org/wiki/Doorway_page

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: