|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Get Section >> Categories (Descrierea temei de discuție) |
Get Section >> Categories |
Doresc sa fac un script care sa imi afiseze Sectiunile >> si categoriile fiecarei sectiuni ... am incercat prin informere dar nu mi sa primit .. stie cineva vreo metoda , oare prin PHP e posibil (atentie vreu ca scriptul sa apara pe prima pagina nu pe pagina modului)
E ceva de genul Pizza - Pizza Intaliana - Piza mozarela .... si vreau sa fac un menu in care automat sa apara toate |
trebuie sa-ti mearga cu informer!
incearca sa faci un informer pt modulul respectiv --pt intrari--cu lista ID-urilor categoriilor respective (la sfarsitul crearii informerului ai optiuni: introdu acolo IDul categoriei) ai putea face un block de genu: Cod denumire sectiune $informer$ denumire sectiune $informer etc.. ... |
a mersi buna ideea acus incerc ceva
Adăugat (12/02/2013, 8:54 PM) --------------------------------------------- merge da problema e ca apare fiecare intrare si nu e exact cum doresc eu Eu doreasc sa fac ceva de genu Menu Retete =pizza (section) ==italiana (category) ==italiana2 (category) ==italiana3 (category) =Ciorba (section) ==italiana (category) ==== bla bla (entry din categorie) ==== bla bla (entry din categorie) ==italiana2 (category) ==italiana3 (category) as dori sa fac un menu de genul doar ca nu prea stiu cum cel putin cu resursele disponibile Material modificat de Evollution - Marţi, 12/02/2013, 10:55 PM
|
pai la Informer este o problema :
daca pun get by entry ... deoarece el imi afiseaza asa: EntrY Name - Category 1 - Section 1 EntrY Name - Category 2 - Section 1 EntrY Name - Category 3 - Section 1 EntrY Name - Category 2 - Section 1 EntrY Name - Category 1 - Section 2 Insa eu nu vreau ca Setion Name si Cateogory name sa se repete atata vreau sa fie doar un section name din care sa apara Category name iar cand pun mouse over Category name sa apara toata entry_names din acea categorie ... sau ceva de genul Adăugat (12/02/2013, 10:19 PM) |
cum ziceam si mai sus. tre sa vad c sectiuni ai, categorii,,sa-ti zic mai clar ce si cum.
am inteles pana acum cam ce vrei tu. sa-ti arate sectiunea cu categoriile ei---iar la categorii intrarile ceva gen am eu aci..in blocul din dreapta, la clasificare filme--gen / an +tu vrei la o categorie sa-ti mai apara si intrarile acum nu am timp sa te ajut. am o saptamana incarcata. si "graba strica treaba" :P ori te caut la sfarsitul saptamanii sau poate te ajuta altcineva cu un raspuns Adăugat (13/02/2013, 0:35 AM) |
Ok am vazut ca daca bifez return javascript result apoi apare o lista cu toate categoriile si toate sectiunile .. faza cu entry_names e doar o chestiune care ar face navigarea mai usoara principalul sa fie categoria si sectiunile
Adăugat (16/02/2013, 10:38 PM) |
| |||
| |||