• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Am nevoie de putin ajutor..
AlynFyn
Postări: 19
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 10:13 PM
Deci asta e site-ul test sa ii spun asa : albineee.ucoz.ro si vreau ca "planul lucrarii" de la "meniu site" sa apara la "tabla de materii" si sa fie ca la "meniu site" sa fie cu link si sa arate ce am scris in pagina respectiva..ati inteles ce am vrut sa zic?:P
Material modificat de AlynFyn - Sâmbătă, 02/02/2013, 1:07 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 10:23 PM
AlynFyn, aici nu e tpu, nu primesti raspuns pana nu modifici denumirea topicului in unul corespunzator.
AlynFyn
Mesaj # 3 | 1:07 PM
Imi cer scuze.
ArtyRo
Mesaj # 4 | 1:20 PM
AlynFyn, Nu cere scuze, schimba topicu si-ti raspund.
AlynFyn
Mesaj # 5 | 1:27 PM
Am schimbat descrierea cum mi-ai cerut..si in ce topic sa bag?
ArtyRo
Mesaj # 6 | 1:36 PM
AlynFyn, ce este tabla de materii?
AlynFyn
Mesaj # 7 | 1:39 PM
Acolo era alta chestie era"Categoriile sectiunii" dar eu i-am schimbat numele in table de materii:P
Material modificat de AlynFyn - Sâmbătă, 02/02/2013, 2:06 PM
ArtyRo
Mesaj # 8 | 1:02 PM
AlynFyn, Nu am inteles ce vrei da ia vezi, http://forum.ucoz.ro/forum/4-1413-13524-16-1359881765 ultimul meu mesaj,
AlynFyn
Mesaj # 9 | 3:46 PM
Da am citit ce ai scris tu in ultima postare insa eu nu vreau pagina cu url sa fie la meniu site vreau sa fie la"Tabla de materii" (site : albineee.ucoz.ro) .Musatinu spune-mi daca se poate sau nu ca sa nu te mai stresez,si mersi de ajutorul acordat .
ArtyRo
Mesaj # 10 | 4:21 PM
AlynFyn, nu exista in uCoz tabla de materii, te rog sa folosesti terminii standart, uite acolo

Citat
Daca vrei link-ul de la unele module (din cate am inteles asta vrei). Intri pe modulul necesar (tot in panoul de control - CP) si apesi Administrarea categoriilor si te uiti la ID. Acum adaugi la link cum e in primul punct doar ca dupa slash (/) adaugi ID-ul. Ca rezultat o sa iasa asa ceva http://maxrom.net/load/5 (http://site/modul/ID).
la Opţiuni (Deschide într-o nouă fereastră) bifezi doar daca vrei ca punctul meniului sa se deschida in pagina noua, asta deobicei e pentru linck-uri esterne.

AlynFyn
Mesaj # 11 | 8:27 PM
A si pentru serviciul asta trebuie sa platesc...din cate am citit administrarea categoriilor se face din magazin online.
ArtyRo
Mesaj # 12 | 8:37 PM
AlynFyn, tie pentru ce modul iti trebuie?
AlynFyn
Mesaj # 13 | 4:07 PM
Dnu. Musatinu nu conteaza Modulul ca ii schimb eu numele ,numai sa fie gratis si sa aiba link.
Eu din "categoriile sectiunii" am schimbat in"Tabla de materii" M-ati inteles? Si scz-ma eu sunt mai greu de cap si + de asta sunt si incepator intr-astea..
ArtyRo
Mesaj # 14 | 5:35 PM
AlynFyn, Uite care e situatia, eu nu pot sa te ajut nestiind ce vrei sa faci si cu care modul. Trebuie sa indici modulul si sa folosesti denumirile originale.

Modulul magazin online e cu plata, celelalte sunt gratuite si toate au categorii

AlynFyn
Mesaj # 15 | 8:54 PM
Musatinu am sa fiu mai explicit de data asta.Daca dai pe constructor iti apar mai multe chestii in coloana aceea printre toate alea se enumara :meniu site,categoriile sectiunii,mini-chat,categoriile canalului,sondaj,statistici. Si eu am schimbat numele numele modulului "categoriile sectiunii in "tabla de materii" .Oricum eu nu vreau neaparat acest modul,eu vr un modul unde sa enumar capitolele dintr-un cuprins si dand click pe ele sa apara o pagina externa/interna ,nu conteaza.
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: