• Pagina 1 din 1
  • 1
Plangere uCoz
style
Postări: 20
Reputație: -2
Mesaj # 1 | 6:03 PM
Buna ziua.

Un prieten a primit o plangere de la Office@Ucoz.Ro in care spune: Stimate utilizator! Din cauza unor "conflicte" va rugam sa inchideti site-ul expressivfm.do.am. Deoarece numele nu va apartine dv. Va rugam sa o faceti cat mai repede altfel luam noi masuri.Iar masurile voi fi drastice : Ban Cont IP. Dorim să vă mulţumim că ați ales uCo. Puteţi, de asemenea, să ne scrieți cu privire la neclaritățile și dificultățile pe care le-ați avut în realizarea site-ului și vom fi bucuroși să vă ajutăm! Toate cele bune, Echipa uCoz

Asta contine E-Mailul.
Ma intreb este adevarat? Chiar trebuie sa inchida siteul?

Ma scuzati daca nu am postat in Categoria corespunzatoare ! ! !

Cand a incercat sa trimita inapoi E-Mail spune: E-Mailul Office@Ucoz.Ro este Inexistent

Mentionez ca prietenul meu a primit acest E-Mail pe un alt E-Mail nu pe cel cu care sa inregistrat in Sistemul UCOZ.

Filme Online Gratis Subtitrate

www.nPlay.Do.Am

Muzica, Filme Online, Seriale, Divertisment

www.nPlay.Do.Am - Click For Show !
Material modificat de style - Marţi, 15/01/2013, 6:07 PM
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 2 | 7:28 PM
Sa stea linistit ca daca ar fi fost un email de la UCOZ l-ar fi primit pe adresa cu care si-a facut contul in UCOZ ,logic sa gandim cum ti-ar trimite cineva un mesaj pe o adresa pe care nu ar cunoaste-o .Apoi daca ar fi fost ceva adevarat site-ul sau ar fi fost blocat ,apoi i se explica motivul pentru care a fost blocat ,si daca mai si zici ca nu exista acea adresa ,fapt care l-am verificat si eu acum si este adevarat cred ca ar trebui nici sa nu isi faca vreun fel de probleme .
Ca sa nu mai zic ca cei din echipa Ucoz ,nu cred eu ca se adreseaza ei cu Toate cele bune ,sau Bafta :))))))
Sa fim seriosi ,totusi acest mesaj ar fi trebuit sa il posteze el nu tu .

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 3 | 7:46 PM
style, cineva a trimis mesajul în numele uCoz, ceea ce nu e bine. Mailul acesta nu a fost expediat de cineva din echipa uCoz.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ionutz4all0027
Postări: 57
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 8:46 PM
poate un amic sau cineva care doreste sa ai subdomeniul respectiv are "pile" prin stafful ucoz si daca nu pe mail-ul pe care este inregistrat pe ucoz o fi o gluma proasta ....
Material modificat de ionutz4all0027 - Marţi, 15/01/2013, 8:48 PM
Raver
Mesaj # 5 | 9:51 PM
ionutz4all0027, sunt anumite programe de e-mailing prin care poți seta ce adresă de e-mail vrei să apară la expeditor. Însă, când destinataroul dă reply la aceeași adresă acest lucru nu va funcționa, pentru că în realitate ea nu există.
style
Postări: 20
Reputație: -2
Mesaj # 6 | 0:24 AM
Va multumesc tuturor de raspunsuri! ! !
Filme Online Gratis Subtitrate

www.nPlay.Do.Am

Muzica, Filme Online, Seriale, Divertisment

www.nPlay.Do.Am - Click For Show !
DJVίввℓє
Postări: 2
Mesaj # 7 | 0:56 AM
Va Multumesc si eu pentru raspunsuri si k mati ajutat pe mine prin intermediul lui style [url=http://expressivfm.do.am][/url]
ionutz4all0027
Postări: 57
Mesaj # 8 | 10:08 PM
Raver, nu stiam , e prima data cand aud asta , deci daca nu merge sa ii dai replay e un email din asta fals ..
Raver
Mesaj # 9 | 1:04 AM
ionutz4all0027, exact - trimis de pe altă adresă decât cea care îți apare.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: