|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Reclama |
Reclama |
Salut!
De cateva zile imi apare o reclama care ma enerveaza...nu ar fi o problema daca ar aparea o singura data cand intru pe site dar acum ii dau x si dupa intru pe alta pagina a site-ului si iar apare reclama! Cum pot scapa de ea?...sau macar sa ii dau x si sa nu mai apara pana nu ies de tot de pe site si sa intru iar! Aceasta este reclama Imagine |
Scrieti aici : http://forum.ucoz.ro/forum/2-1970-1
Quote (Bogd4n) credeam ca uCoz e mai diferit dar si aici te umpli de reclame Cum Romania e in Africa, primeste si cele mai mari reclame spam cu barbati si femei goale. In momentul de fata uCoz Romania este singurul constructor de situri "gratuite" cu fortare de plata prin reclame spam de tip mamut. Acum serios ati mai vazut asa ceva si in alta parte ? Eu unul nu. Material modificat de Urs - Vineri, 16/11/2012, 3:46 AM
|
parerea mea este ca nu este asa scump un cont premium si la cel mai ieftin pachet de 2,8 $ dispar reclamele si ar mai fi o faza ca ucoz nu va tine cu forta aici , daca doriti puteti sa plecati in alta parte , oricum ucoz e mult mai complez decat alte hosturi gratuite si mai rapid parerea mea
Material modificat de ionutz4all0027 - Marţi, 15/01/2013, 11:14 AM
|
| |||
| |||