• Pagina 1 din 1
  • 1
Reclama
Bogd4n
Postări: 59
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 7:03 PM
Salut!

De cateva zile imi apare o reclama care ma enerveaza...nu ar fi o problema daca ar aparea o singura data cand intru pe site dar acum ii dau x si dupa intru pe alta pagina a site-ului si iar apare reclama!
Cum pot scapa de ea?...sau macar sa ii dau x si sa nu mai apara pana nu ies de tot de pe site si sa intru iar!

Aceasta este reclama Imagine

djdorin
Postări: 173
Reputație: 3
Mesaj # 2 | 7:20 PM
Bogd4n
Mesaj # 3 | 8:02 PM
Aha..E urat tare bannerul si foarte incomod pentru ca apare dupa fiecare refresh...credeam ca uCoz e mai diferit dar si aici te umpli de reclame...prin chestia asta toti care au domenii ucoz pierd vizitatori!

djdorin, Multumesc!

djdorin
Postări: 173
Reputație: 3
Mesaj # 4 | 8:38 PM
Bogd4n, ucozul zi pe zi se face naspa parerea mea xDDD
Material modificat de djdorin - Joi, 15/11/2012, 8:48 PM
Bogd4n
Mesaj # 5 | 8:51 PM
Da,:( . Macar daca era mai mica reclama aia da e dita bannerul!
Urs
Postări: 46
Reputație: 2
Mesaj # 6 | 3:41 AM
Scrieti aici : http://forum.ucoz.ro/forum/2-1970-1

Quote (Bogd4n)
credeam ca uCoz e mai diferit dar si aici te umpli de reclame

Cum Romania e in Africa, primeste si cele mai mari reclame spam cu barbati si femei goale.
In momentul de fata uCoz Romania este singurul constructor de situri "gratuite" cu fortare de plata prin reclame spam de tip mamut.

Acum serios ati mai vazut asa ceva si in alta parte ? Eu unul nu.
Material modificat de Urs - Vineri, 16/11/2012, 3:46 AM
nyku
Postări: 21
Mesaj # 7 | 3:48 PM
pai vor sa scoata si iei profit pentru a metine aceasta comunitate...noi romani vrem totul moca si bun smile
trebuie intretinute si imbunatatite serverele smile
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 8 | 9:10 PM
Va plangeti pentru 0,30 bani pe zi? Platiti serviciile si o sa vedeti cat de mult o sa mai avanseze ucoz !
ionutz4all0027
Postări: 57
Mesaj # 9 | 11:10 AM
parerea mea este ca nu este asa scump un cont premium si la cel mai ieftin pachet de 2,8 $ dispar reclamele si ar mai fi o faza ca ucoz nu va tine cu forta aici , daca doriti puteti sa plecati in alta parte , oricum ucoz e mult mai complez decat alte hosturi gratuite si mai rapid parerea mea
Material modificat de ionutz4all0027 - Marţi, 15/01/2013, 11:14 AM
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: