|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Drepturile moderatorului de activitate pe forum (De ce nu merge sa dau Moderator?) |
Drepturile moderatorului de activitate pe forum |
De ce nu merge sa dau moderator?de acolo de la Panou...utiliazatorul meu il gaseste sa imi pun moderator...dar la altii nu il gaseste... deci nu pot da moderator....de ce?
Daca se poate sa-mi ziceti si cum se poate sa dau moderator Global?adica pe tot forumu?[nu se poate?] Adăugat (16/10/2012, 9:59 PM) --------------------------------------------- Nu ma ajuta nimeni? |
Quote (Muşatinu) Pro, te ajut.. sunt unu pe forum si nu am timp pentru toate... deci in CP » Users » User groups » Set permissions for all groups aici setezi drepturile grupului moderator. Pe viitor te rog sa nu adaugi topicuri cu denumiri: "De ce nu merge?" - vei primi penalizare Nu inteleg... Deci am intrat in set permissions for all groups...si apoi?cum setez dreputurile grupului moderator?unde dau?la Utilizatori?sau cum?zi mai departe :-w Please... HELP Material modificat de Pro - Miercuri, 17/10/2012, 4:27 PM
|
Quote (Muşatinu) Pro, TotEu, iti rup urechile baiatu e nou in uCoz Daca te rog...sunt nou in Ucoz de aceea sunt asa greu de cap.. -Poti sa imi spui?bun am dat la ''Set Permission for all players'' apoi la Forum...si apoi ce completez sa pot da moderator la orice player?daca te rog o poza e mai buna apreciez mult... |
Quote (Muşatinu) Pro, ce ti-am dat eu e drepturile moderatorului ca sa pui useru in grupul moderator CP » Users este celula de cautare a utilizatorilor, scrii nick-ul utilizatorului care vrei sa-l promovezi dai search si o sa-ti apara o pagina cu useru dat.. acolo o sa vezi deja... Am rezolvat tot,sa traiesti mz muuuult :* |
| |||
| |||