• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Picarea site-ului
Filmede10
Postări: 13
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:18 PM
Salut, am si eu un site cu Filme Online, si de la un Moment dat, pica mai mereu. Si i-si revine abia a 2 -a zi:( Am cateva Intrebari.
1. Ce trebuie sa fac ca sa nu mai Pice?
2. De ce Pica?
3. Daca iau Pachet Premium, va mai Pica?:(
Astept Raspuns, Respect UcoZ :X
Remus
Postări: 286
Reputație: 5
Mesaj # 2 | 3:33 PM
Posteaza un link cu site-ul
Filmede10
Mesaj # 3 | 3:44 PM
www.filmede10.net. Acum observ ca si-a revenit mult mai devreme :X Dar cateodata sta toata ziua sad
Material modificat de Filmede10 - Vineri, 26/08/2011, 3:49 PM
SimpluHG
Postări: 28
Mesaj # 4 | 3:55 PM
Ai niste scripturi care ingreuneaza functionarea site-ului. La mine merge foarte greu..
Remus
Mesaj # 5 | 4:21 PM
Doar tie iti apare problema asta sau la toata lumea ?
Filmede10
Mesaj # 6 | 4:38 PM
Quote (Remus)
Doar tie iti apare problema asta sau la toata lumea ?

din cate stiu, doar mie sad
Quote (SimpluHG)
Ai niste scripturi care ingreuneaza functionarea site-ului. La mine merge foarte greu..

Nu cred ca este asta, pentru ca cunosc foarte multe site-uri, care se incarca complet chiar si in 20 de minute, si totusi nu pica niciodata.
Nici in CP nu ma mai lasa sa intru .
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 7 | 4:41 PM
Filmede10, probabil este de la internetul tau , ce internet ai ?
Remus
Mesaj # 8 | 4:47 PM
Ce browser folosesti ? ai incercat sa umbli la privacy sau la cookies ? probabil ai setat securitatea la browsere prea mare, mai poate fi si din cauza ca e activat firewall, si asta poate bloca anumite site-uri.

Din cate vad pe ip-ul tau ai internet de la Romtelecom da?

Filmede10
Mesaj # 9 | 5:07 PM
da, am de la Romtelecom. Nu este de la Internetul meu, pentru ca nici la ceilalati nu le mergea. Si ... daca era sa fie de la mn, nu trebuia sa'mi incarce alte site-uri
Remus
Mesaj # 10 | 5:15 PM
Introdu ip-ul tau in casuta adresei URL de la browser, o sa iti apara o fereastra sa te loghezi, scrie admin in amandoua dupa care intra in Advanced > Firewall si dai Firewall Disable, daca face tot asa revino cu un post si activeaza inapoi firewall.

De obicei la romtelecom face asa, si mie imi facea la fel mai demult, mai poate fi si de la cookies din browser.

Filmede10
Mesaj # 11 | 8:12 PM
Salut, revin din nou la Problema asta. Deci aproape in FIecare zi, intr-e orele 17:00-20:30 Merge foarte greu site-ul. Recunosc, probabil atunci este ora de varf, am 180-200 Online, am vazut ca si alte Site-uri au si nu patesc asa, iar Cateodata apare "504 Gateway Time-out. uServ/1.5.4". Deci am si eu o Intrebare, se lucreaza la acel server? Cum pot schimba pe alt server?:-? Sau.... sa nu mai faca asa. Astept raspuns smile
Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 8:14 PM
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 12 | 8:27 PM
Filmede10, apeleaza suportul tehnic de pe site sau din control panel
Filmede10
Mesaj # 13 | 8:40 PM
Mersi Devil pentru Promtitudine si Raspuns. Acum am trimis un mesaj, acum sa vedem ce o zice smile Sper sa se Rezolve, ca e pacat sa fi Ajuns pana aici, si acum sa faca asa:(
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 14 | 8:46 PM
502 Bad Gateway
asta apare la mine dupa ce sta o perioada incarcat jumatate

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 15 | 8:49 PM
iti recomand sa scoti playeru, nourasu de teguri si chat-ul.. o sa mearga mai bine
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: