Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Picarea site-ului (O intrebare in legatura cu Picarea site-teurilor.) |
Picarea site-ului |
Salut, am si eu un site cu Filme Online, si de la un Moment dat, pica mai mereu. Si i-si revine abia a 2 -a zi:( Am cateva Intrebari.
1. Ce trebuie sa fac ca sa nu mai Pice? 2. De ce Pica? 3. Daca iau Pachet Premium, va mai Pica?:( Astept Raspuns, Respect UcoZ :X |
www.filmede10.net. Acum observ ca si-a revenit mult mai devreme :X Dar cateodata sta toata ziua
Material modificat de Filmede10 - Vineri, 26/08/2011, 3:49 PM
|
Quote (Remus) Doar tie iti apare problema asta sau la toata lumea ? din cate stiu, doar mie Quote (SimpluHG) Ai niste scripturi care ingreuneaza functionarea site-ului. La mine merge foarte greu.. Nu cred ca este asta, pentru ca cunosc foarte multe site-uri, care se incarca complet chiar si in 20 de minute, si totusi nu pica niciodata. Nici in CP nu ma mai lasa sa intru . |
Introdu ip-ul tau in casuta adresei URL de la browser, o sa iti apara o fereastra sa te loghezi, scrie admin in amandoua dupa care intra in Advanced > Firewall si dai Firewall Disable, daca face tot asa revino cu un post si activeaza inapoi firewall.
De obicei la romtelecom face asa, si mie imi facea la fel mai demult, mai poate fi si de la cookies din browser. |
Salut, revin din nou la Problema asta. Deci aproape in FIecare zi, intr-e orele 17:00-20:30 Merge foarte greu site-ul. Recunosc, probabil atunci este ora de varf, am 180-200 Online, am vazut ca si alte Site-uri au si nu patesc asa, iar Cateodata apare "504 Gateway Time-out. uServ/1.5.4". Deci am si eu o Intrebare, se lucreaza la acel server? Cum pot schimba pe alt server?:-? Sau.... sa nu mai faca asa. Astept raspuns
Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 8:14 PM
|
502 Bad Gateway
asta apare la mine dupa ce sta o perioada incarcat jumatate Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||