Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Picarea site-ului (O intrebare in legatura cu Picarea site-teurilor.) |
Picarea site-ului |
Quote (Muşatinu) iti recomand sa scoti playeru, nourasu de teguri si chat-ul.. o sa mearga mai bine playerul azi lam pus si chatul. Pana acum nu aveam si tot asa facea, nu cred ca este de la taguri.... Iar de la Scripturi si astea, nu este. Pentru ca si in Control Panel merge la fel de Greu. Si acolo banuiesc ca nu pot pune Scripturi etc :-? Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 8:55 PM
|
Quote (Muşatinu) Filmede10, toate aceste 3 elemente sunt pe baza de flash... ele incarca site-ul. Am Scos Norasul ala de Taguri, si nu mi se pare nici o Diferenta ..... Scot toate Scripturile din el, il fac de la 0 daca e si tot asa o faca. E clar ca e cv de la Server :-? Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 9:27 PM
|
vezi poate ai modificat undeva un link ceva sau ai adaugat un script aiurea.
si eu sunt de aceeasi parere ca unul dintre scripturile de pe site iti ingreuneaza mersul. mie unul nici nu imi arata site-ul tau imi da eroarea aceea cu gateway tralala... Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Quote (Remus) Am notat o sesizare pe care i-am trimis-o lui Lucian, o sa vedem care e problema si o sa primesti un raspuns cat de curand. ok, multumesc. Eu sunt sigur ca nu este de la scripturi. Pentru ca daca era sa fie de la scripturi facea mereu asa... nu doar seara in diferite ore.... Sa vedem ce raspuns da lucian, si atunci o sa iau site-ul de la 0 Adăugat (17/10/2011, 2:40 PM) |
Salut Remus, stiti ceva, se Lucreaza la acea Problema? Pentru ca azi ... nu mi-a facut Figuri de loc si trebuia sa faca seara vreo 4 ore :)) Cred ca sa Rezolvat :X
Gata, am Primit raspuns de la ei! S'a rezolvat, a fost o Problema de la server, bn ca nu am inceput sa iau Site-ul de la 0 cn stie ce prostii mai faceam :)) Material modificat de Filmede10 - Joi, 27/10/2011, 9:20 PM
|
| |||