• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Picarea site-ului
Filmede10
Postări: 13
Reputație: 0
Mesaj # 16 | 8:52 PM
Quote (Muşatinu)
iti recomand sa scoti playeru, nourasu de teguri si chat-ul.. o sa mearga mai bine

playerul azi lam pus si chatul. Pana acum nu aveam si tot asa facea, nu cred ca este de la taguri....
Iar de la Scripturi si astea, nu este. Pentru ca si in Control Panel merge la fel de Greu. Si acolo banuiesc ca nu pot pune Scripturi etc :-?
Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 8:55 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 17 | 8:57 PM
Filmede10, toate aceste 3 elemente sunt pe baza de flash... ele incarca site-ul.
Filmede10
Mesaj # 18 | 9:26 PM
Quote (Muşatinu)
Filmede10, toate aceste 3 elemente sunt pe baza de flash... ele incarca site-ul.

Am Scos Norasul ala de Taguri, si nu mi se pare nici o Diferenta ..... Scot toate Scripturile din el, il fac de la 0 daca e si tot asa o faca. E clar ca e cv de la Server :-?
Material modificat de Filmede10 - Duminică, 09/10/2011, 9:27 PM
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 19 | 5:11 PM
vezi poate ai modificat undeva un link ceva sau ai adaugat un script aiurea.
si eu sunt de aceeasi parere ca unul dintre scripturile de pe site iti ingreuneaza mersul.
mie unul nici nu imi arata site-ul tau imi da eroarea aceea cu gateway tralala...

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Remus
Postări: 286
Reputație: 5
Mesaj # 20 | 8:19 PM
Am notat o sesizare pe care i-am trimis-o lui Lucian, o sa vedem care e problema si o sa primesti un raspuns cat de curand.
Filmede10
Mesaj # 21 | 3:40 PM
Quote (Remus)
Am notat o sesizare pe care i-am trimis-o lui Lucian, o sa vedem care e problema si o sa primesti un raspuns cat de curand.

ok, multumesc. Eu sunt sigur ca nu este de la scripturi. Pentru ca daca era sa fie de la scripturi facea mereu asa... nu doar seara in diferite ore.... sad Sa vedem ce raspuns da lucian, si atunci o sa iau site-ul de la 0 smile

Adăugat (17/10/2011, 2:40 PM)
---------------------------------------------
De o saptamana si ceva tot intru pe aici :))) sa vad dak e un raspuns, in fiecare zi, mereu dezamagire. In fine am prim une mesaj de la ei de la suport, si a zis ca Problema este in curs de Rezolvare smile Deci e de la ei . Multumesc pentru ajutor ....

Remus
Mesaj # 22 | 5:24 PM
De la care suport ai primit raspuns? uCoz.Ro?
Filmede10
Mesaj # 23 | 6:09 PM
Quote (Remus)
De la care suport ai primit raspuns? uCoz.Ro?

Nu stiu, daca te Referi daca am primit in Romana sau ceva de genu.... da smile Daca nu... revino cu ceva mai detaliat.
Remus
Mesaj # 24 | 7:46 PM
Din moment ce ai cerut Suport Tehnic si pe site-ul uCoz.Ro vei primi raspuns pe e-mail, o sa vorbesc cu Lucian sa vedem daca s-a rezolvat problema sau daca o sa mai dureze, o sa revin cu un raspuns cat de curand.
Filmede10
Mesaj # 25 | 9:46 PM
Salut smile Remus, stiti ceva, se Lucreaza la acea Problema? Pentru ca azi ... nu mi-a facut Figuri de loc smile si trebuia sa faca seara vreo 4 ore :)) Cred ca sa Rezolvat :X
Gata, am Primit raspuns de la ei! S'a rezolvat, a fost o Problema de la server, bn ca nu am inceput sa iau Site-ul de la 0 cn stie ce prostii mai faceam :))
Material modificat de Filmede10 - Joi, 27/10/2011, 9:20 PM
yonutz94
Postări: 3
Mesaj # 26 | 1:54 PM
salut am si eu un site http://www.radiohitone.ucoz.ro/ si nu se mai incarca pagina imi puteti spune ce s-a intamplat a picat serverul pe care este hostat ??Se poate remedia problema cry cry
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 27 | 2:08 PM
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: