|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Important ! |
Important ! |
La 2 dintre siteurile mele nu mai apare reclama de sus nu stiu de ce nu am facut nimic ca sa nu mai apara ! un prieten mia spus ca daca nu mai apare reclama pe site inseamna ca o sa imi banati contu-l ... dar va rog numi banati contu-l pentru ca mam chinuit sa fac siteurile acelea ! va rog rezolvati cumva .
Site 1 : www.gamingpc.ucoz.com Site 2 : www.ultragame.ucoz.com . Sper ca nu am facut reclama . |
În afară de acesta:
Code <style type="text/css">.UhideBlock {display:none}</style> mai poate fi şi altfel de cod de acest gen care să mascheze opţiunile admin-barului în aşa fel ? _________________________________ L-am găsit, până la urmă. N-am idee cum putea fi acest cod problema. Avea legătura cu butonul ''SuS''. Code <script type="text/javascript"> $(function() { $("#toTop").scrollToTop(); }); </script> Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română Material modificat de Stapanul - Sâmbătă, 30/06/2012, 6:28 PM
|
| |||
| |||