|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Actualizare rapida informatori |
Actualizare rapida informatori |
Exista o posibilitate ca un informator sa se actualizeze instantaneu?
Este vorba despre site-ul din semnatura , folosesc un informator pentru afisarea imaginilor pe /index si din momentul in care adaug un wallpaper dureaza de la 5 pana la 10 minute pana sa fie afisat pe prima pagina. |
Danny nu se poate
|
Trebuie sa apesi si salvati. Si asa de fiecare data cand vrei repejor sa-ti apara ceea ce ai adaugat tu acolo... )
Si cu CSS uneori e aceeasi problema. Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română |
Danny, eu cand aveam problema ta intram la informerul respectiv ii dadeam editare si il salvam. In momentul ala el se actualiza, cred ca si acum poti face la fel.
|
Stapanul, SkipY, asta fac tot timpul , ideea era daca se poate actualiza automat instantaneu sa nu mai fie nevoie sa fac de fiecare data ceea ce a-ti descris voi aici.
CosminSpaceMusic, mi-ai distrus visele :)) ... sa inteleg ca nu se poate intr-un final, o sa ii fac update manual in cele din urma daca nu sunt alternative . Multumesc oricum pentru raspunsuri baieti! |
Danny, nu ai pentru ce, cred ca ar fi bine sa faci o propunere pentru inbunatatire, chiar ar fi nevoie
|
Sunt probleme mult mai serioase decat aceasta, cred eu. Si am trimis multe mesaje sefilor (nu numai de aici), au spus ca o sa corecteze/verifice/incerce/blablabla si tot nimic nu au facut. De fapt au mai schimbat ei ceva, dar se misca totul cu viteza turbata a melcului.
Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română |
Stapanul, orice se trimite catre ei , se trimite ca sugestie nu ca un ordin... eu zic ca incercarea moarte n'are cat despre
Quote (Stapanul) si tot nimic nu au facut |
| |||
| |||