• Pagina 1 din 1
  • 1
Actualizare rapida informatori
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 1 | 5:46 PM
Exista o posibilitate ca un informator sa se actualizeze instantaneu?
Este vorba despre site-ul din semnatura , folosesc un informator pentru afisarea imaginilor pe /index si din momentul in care adaug un wallpaper dureaza de la 5 pana la 10 minute pana sa fie afisat pe prima pagina.
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 2 | 6:35 PM
Danny nu se poate
Stapanul
Postări: 53
Reputație: 2
Mesaj # 3 | 7:44 PM
Trebuie sa apesi si salvati. Si asa de fiecare data cand vrei repejor sa-ti apara ceea ce ai adaugat tu acolo... )

Si cu CSS uneori e aceeasi problema.

Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Ro
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 4 | 7:46 PM
Danny, eu cand aveam problema ta intram la informerul respectiv ii dadeam editare si il salvam. In momentul ala el se actualiza, cred ca si acum poti face la fel.
Danny
Mesaj # 5 | 8:12 PM
Stapanul, SkipY, asta fac tot timpul , ideea era daca se poate actualiza automat instantaneu sa nu mai fie nevoie sa fac de fiecare data ceea ce a-ti descris voi aici.
CosminSpaceMusic, mi-ai distrus visele :)) ... sa inteleg ca nu se poate intr-un final, o sa ii fac update manual in cele din urma daca nu sunt alternative smile .
Multumesc oricum pentru raspunsuri baieti!
SkipY
Mesaj # 6 | 8:15 PM
Danny, nu ai pentru ce, cred ca ar fi bine sa faci o propunere pentru inbunatatire, chiar ar fi nevoie smile
Danny
Mesaj # 7 | 8:22 PM
SkipY, sunt multe lucruri pe care noi nu le cunoastem in sistemul ucoz, o sa fac o intrebare si pe forumul oficial dupa care va urma ticket la suportul tehnic smile .
SkipY
Mesaj # 8 | 8:27 PM
Danny, ar fi bine daca s-ar rezolva smile
Stapanul
Postări: 53
Reputație: 2
Mesaj # 9 | 9:18 PM
Sunt probleme mult mai serioase decat aceasta, cred eu. Si am trimis multe mesaje sefilor (nu numai de aici), au spus ca o sa corecteze/verifice/incerce/blablabla si tot nimic nu au facut. De fapt au mai schimbat ei ceva, dar se misca totul cu viteza turbata a melcului.
Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Ro
Danny
Mesaj # 10 | 9:34 PM
Stapanul, orice se trimite catre ei , se trimite ca sugestie nu ca un ordin... eu zic ca incercarea moarte n'are smile cat despre
Quote (Stapanul)
si tot nimic nu au facut
eu ii inteleg ca au foarte multe proiecte in stagiul de dezvoltare care cu siguranta sunt mai presus de probleme de genul ce trateaza acest topic .
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: