• Pagina 1 din 1
  • 1
Dece numi gaseste categoriile?
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 1 | 1:53 AM
am facut in catalogul de articole 1 sectiune si categorie iar categoriile numile gaseste

Pagina "http://filmeonline12.ucoz.com/publ/acum_urmaresti/iubiri_secrete_sezonul_3" nu a fost găsită.

[ Înapoi la site ]

desi categoria este facuta

Iubiri Secrete Sezonul 3 (36) [ID:2]

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 2:43 AM
1) nu ai adaugat materialul dat si nici link-ul nu e corect.
2) Pe site-ul tau nu mai intru niciodata......

yonutz
Mesaj # 3 | 2:15 AM
Muşatinu, asta suna ca o amenintare, :)) ai ma Musatinu ce naiba ce vina am eu eu am creat categoriile si acuma ma intreb oare dece nu merge sa vad categoria respectiva desi filmele le pot vedea din cateogrie?

Adăugat (15/05/2012, 1:15 AM)
---------------------------------------------
Muşatinu, colonele dai topic inchis , miam rezolvat singur problema puteai spune ca la final trebuie pus bla id la categorie dar eu mam referit in aspecte cele automate $CAT_URL$ dece nu merge? asta ma refeream cine stie ce ai vazut tu

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 9:20 AM
yonutz, ma omoara cand intru pe un site si la click sunt redirectionat pe alt site cu votare sau altceva.
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 5 | 5:09 PM
yonutz , Muşatinu are dreptate cand intri pe site te duce pe top123 sau top66,iti spun acelea nu te ajuta la nimic,mai rau iti ingreuneaza site-ul.
yonutz
Mesaj # 6 | 8:49 PM
Muşatinu, CosminSpaceMusic, asta este fiecare are ce vrea pe site plus ca nu te deranjeaza cu nimic te se deschide separat in alta pagina web astefel ne esind depe site si ne stresandute dar na fiecare isi face site-ul cum vrea
Material modificat de yonutz - Marţi, 15/05/2012, 8:51 PM
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: