• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Site Blocat !
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 1 | 5:59 PM
Vreau un sfat de sus cei care stiu si au avut aceasta problema dece site-ul meu este blocat?
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 2 | 6:49 PM
yonutz, Hiding of required uCoz copyright. -> Cum iti suna asta? Am fost sigur ca iti va bloca siteul deoarece nu am vazut nicaieri pe siteul tau urmataorele :

-Site managed by uCoz system
-Site created in uCoz system
-Hosted by uCoz
-Powered by uCoz

Sau un banner cu uCoz.

yonutz
Mesaj # 3 | 6:57 PM
YOYOYO, bun si cum il deblochez
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 4 | 7:26 PM
yonutz, scrie foarte clar:
Hiding of required uCoz copyright.

Dacă dvs. sunteţi proprietarul site-ului, atunci anunţaţi Asistenţa Tehnică uCoz. Asistenţa Tehnică poate fi accesată din Panoul de Control, pentru rezolvarea acestei situaţii.

yonutz
Mesaj # 5 | 7:28 PM
SkipY, pai se face zece ani pana raspund rusi
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 6 | 7:29 PM
yonutz, alta solute nu exsta.
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 7 | 7:48 PM
yonutz, nu raspund rusi. Exista Asistenta tehnica si in romania, raspunsul il vei primi in maxim 48 de ore.
yonutz
Mesaj # 8 | 7:50 PM
Devil, ok mersi oricum ma gandeam cum miar raspunde ca am scris in romana daca as palti aia 5 euro cum am garantia ca dupa cele 3 luni numi va inchide din nou site-ul?
Devil
Mesaj # 9 | 7:56 PM
yonutz, vrei sa achizitionezi un pachet? Daca platesti sa iti scoti banner-ul sau copyright-ul, site-ul tau nu va fi sters, dupa expirarea duratei pentru care ai platit pachetul, banner-ul sau copyright-ul va aparea din nou pe site, daca vei scoate copyright-ul sau banner-ul site-ul tau va fi inchis.
yonutz
Mesaj # 10 | 7:59 PM
Devil, pai am inteles ca trebuie sa platesc 5$ pentru ami redeschide site-ul ma gandeam daca pun din nou drepturile numi redeschide site-ul biggrin si daca cumpar acel pachet si dupa cele trei luni il pun pe jos acel banner sau link nu voi mai avea aceasta problema nu?

dar vreau sa stiu daca merge si free adica sa pun din nou acele drepturi pe site si sami redeschida site-ul?

Devil
Mesaj # 11 | 8:05 PM
yonutz, pune toate drepturile de autor la loc, si trimite un e-mail Asistentei Tehnice, si vei primi un raspuns, eu nu pot sa iti dau un raspuns sigur, asta tine de Asistenta Tehnica.
yonutz
Mesaj # 12 | 8:13 PM
Devil, inteleg mersi
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 13 | 2:40 PM
Devil dejeaba le pune eu am un site de vro 1 an si ceva "www.musicnet.do.am" am contactat asistena tehnica ,mi-au zis sa pun iar bannerele publicitare,le-am pus , si nu mi-a redeschis site-ul au spus ca trb sa platesc o taxa de 23 euro:).yonutz la site nu mai ai ce sa ii faci !!
yonutz
Mesaj # 14 | 6:54 PM
CosminSpaceMusic, mda deja mia loat mesajul in atentie o sami raspunda curand wink astept sa fie citit de catre un om ca robotul sau ce au ei de receptioneaza mesajul deja mi la loat in atentie
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 15 | 11:15 PM
si mie mi-a fost blocat site-ul, insa a fost deschis repede...
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: