• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema Bannere
andrei_ludovic
Postări: 6
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 5:53 PM
Buna ziua. Am facut pe site-ul meu www.aprozar_online.ucoz.ro o sectiune separata pentru bannere dar nu pot pune mai mult de un banner in aceea sectiune. De ce? Ma poate ajuta cineva? Explicati-mi si mie cum se procedeaza. Am bagat bannerele in rotatorul de bannere dar nu inteleg de ce nu mi le baga in aceea sectiune.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 5:56 PM
andrei_ludovic, va rog screen
andrei_ludovic
Mesaj # 3 | 6:02 PM

deci in dreapta jos am facut sectiunea publicitate si eu am doua bannere in rotator dar numai una imi afiseaza. Sau pot pune in alta parte bannerele?
Material modificat de andrei_ludovic - Joi, 29/03/2012, 6:08 PM
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 4 | 8:56 PM
andrei_ludovic, intri in control panel --> Principală » Rotator de bannere --> si urmezi pasi de acolo, sau o varianta mult mai simpla, incearca asta
andrei_ludovic
Mesaj # 5 | 9:25 PM
am bagat in rotatorul de bannere am pana acum 3 bannere dar nu mi le afiseaza nicaieri
ArtyRo
Mesaj # 6 | 11:06 PM
andrei_ludovic,
Ati facut asa?

Daca da atunci urmatorul pas e luarea codului pentru banner:

1 ) codul pentru fiecare banner in parte
2) Codul pentru grupul de bannere ( in cazul dat bannerele apar in random)
Atașamente: 1615701.png (12.1 Kb) · 5483146.png (10.4 Kb)

andrei_ludovic
Mesaj # 7 | 11:23 PM
sincer nu inteleg...nu te supara pe mine...dau screen cu ce am facut eu de ex...de ex bannerul pe care l-am luat de pe site-ul de la tine din semnatura

deci pur si simplu nu inteleg de ce nu merge...doar un banner imi arata. poate ma lamuresti daca am pus screenul asta. si cu get code ala ce trebuie sa fac cu el? il introduc undeva? dry mersii
Material modificat de andrei_ludovic - Joi, 29/03/2012, 11:24 PM
ArtyRo
Mesaj # 8 | 11:43 PM
andrei_ludovic, stergeti textul link-ului de fapt stergeti bannerul rotator, cand creati bannerul din start alegeti imaginea si doar adresa imaginii puneti ca in exemplul meu.
andrei_ludovic
Mesaj # 9 | 0:00 AM
Am reusit. Am renuntat la casuta din partea dreapta si m-am dus in josul paginii si am editat acolo si am bagat fiecare cod imparte de la bannere si mi-a iesit. Am inteles acuma cum merge. Mersii frumos!!!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: