• Pagina 1 din 1
  • 1
Smiley
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 1 | 9:27 PM
AM vazut pe site-ul lui MUsatinu niste emoticoane foarte simpatice pe care as dori sa le bag si eu la mine pe site.
Stie careva de unde pot descarca aceste emoticoane?? Cineva a lasat adresa de unde se pot lua dar am vazut ca nu functioneaza acel linck deoarece ma duce pe pagina de prezentare Ucoz .
Exemplu emoticoane

Remus
Postări: 286
Reputație: 5
Mesaj # 2 | 10:48 PM
Intri pe site, mergi la emoticoane, apesi Click Dreapta » Save image as... pe fiecare smile
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 3 | 10:56 PM
marius15, intri in Control panel --> Principală » Editor de smile-uri. --> Adaugati smile-uri --> si urmezi pasi doriti .

Dupa ce ai uploadat smile-urile dorite, mergi in Setari--> Setari standard --> Set de smile-uri --> si selectezi "Set de smile-uri personalizate

marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 4 | 0:44 AM
Am facut asa cum ai spus Devil insa cand aleg Set de smie-uri personalizate imi zice : IN setul dvs de smile-uri nu sa gasit nimic no
Din ce cauza imi zice asta daca eu am creat acele foldere cum a zis Musatinul si am uploadat cele 30 de imagini pentru emoticoane??

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 5 | 0:46 AM
marius15,
Puteţi adăuga smile-urile dvs în orice set de smile-uri. Pentru a face acest lucru trebuie să creaţi dosarul "sml" în secţiunea "Managerul de fişiere", apoi să încărcaţi acolo orice smile. Nu pot fi mai mult de 200 smile-uri, şi acestea trebuie să aibă extensia ".gif".

Pentru a vă crea propriul set de smile-uri mergeţi la secţiunea "Editor Smile-uri".

ShoWoow
Postări: 48
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 7:33 PM
Devil, nu trebuie facut si-un alt dosar "sml" si-n dosarul Editor Smile-uri ca sa-ti apara smilurile ??
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: