|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Smiley (Emoticoane) |
Smiley |
AM vazut pe site-ul lui MUsatinu niste emoticoane foarte simpatice pe care as dori sa le bag si eu la mine pe site.
Stie careva de unde pot descarca aceste emoticoane?? Cineva a lasat adresa de unde se pot lua dar am vazut ca nu functioneaza acel linck deoarece ma duce pe pagina de prezentare Ucoz . Exemplu emoticoane |
marius15, intri in Control panel --> Principală » Editor de smile-uri. --> Adaugati smile-uri --> si urmezi pasi doriti .
Dupa ce ai uploadat smile-urile dorite, mergi in Setari--> Setari standard --> Set de smile-uri --> si selectezi "Set de smile-uri personalizate |
marius15,
Puteţi adăuga smile-urile dvs în orice set de smile-uri. Pentru a face acest lucru trebuie să creaţi dosarul "sml" în secţiunea "Managerul de fişiere", apoi să încărcaţi acolo orice smile. Nu pot fi mai mult de 200 smile-uri, şi acestea trebuie să aibă extensia ".gif". Pentru a vă crea propriul set de smile-uri mergeţi la secţiunea "Editor Smile-uri". |
| |||
| |||