Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum schimb imaginile din header (caciulita) |
Cum schimb imaginile din header (caciulita) |
Buna seara,
Am si eu o intrebare.. Se poate schimba poza de sus, cea cu camionul? Sau sa pot insera undeva sub numele firmei logo-ul, de 2 ore ma uit si nu reusesc sa-mi dau seama cum sa fac acest lucru. http://nisqually.ucoz.ro/ Multumesc mult. |
jok3r4u, da poti, la inceput in CSS gasesti :
Code #logo {height:233;background:url('/.s/t/916/5.jpg') right no-repeat;} #logoName {width:343px;height:203px;text-align:center;background:url('/.s/t/916/6.jpg') no-repeat;float:left;padding-top:30px;color:#FFFFFF;font-size:20pt;font-weight:bold;padding-right:100px;} *html #logoName {height:233px !important;width:443px !important;} si schimbi imaginile dorite. |
Multumesc mult.
Nota 10 pentru promtitudine, nu ma asteptam la un raspuns asa rapid. Adăugat (08/02/2012, 1:07 AM) |
jok3r4u, da, te uiti in codul html unde este partea cu ceasul ( $DATE$ etc. ) şi după el pui acest script :
Code <div id="google_translate_element"></div><script> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: 'ro' }, 'google_translate_element'); } </script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script> |
totusi nu prea am intales cum de ajuns la CSS si de schimbat imaginea din platou.???
|
Black_hack, nu am înţeles nimic ( cum de ajuns la CSS si de schimbat imaginea din platou !?!? ), fii mai explicit !
|
as dori SA SCHIMB IMAGINEA unde se afla monitorul unui kalculator..http://soffthack.3dn.ru/ sami postez o imagine proprie?sau unde scrie denumirea saitului? cum de schimbat daca se poate?
|
Black_hack, trebuie sa deschizi alt topic pentru problemele tale cu stie'ul .
Sa trecem la problema ta, din cate observ eu nu poti schimba doar calculatorul de acolo fiindca e o imagine 'intreaga' adica monitorul acela de calculator este in imaginea de background , daca sti putin photoshop sau vrei sa schimbi absolut toata imaginea mergi in css si gasesti codul urmator Code /.s/t/888/2.jpg acesta este codul de la imaginea debackround,nu trebuie decat sa il inlocuiesti cu imaginea dorita. De la tine din pc sau ce imagine vrei! |
da dar cum de ajuns in css
Adăugat (10/02/2012, 7:54 PM) |
Mergi in Control-Panel - > Unelte - > Manager Fisiere
Incarci imaginea care vrei sa iti apara pe fundalul site'ului , dupa ca ei uploadato dai click pe ea iti apare un link, copiezi linkul si il pui in css, inloc la imaginea originala. |
gata am gasit..mss mult
dar pot face asa ca sa incarc un fisier..si petru ca sa scota acest fisier sami trimita o anumita plata prin wepmoney? |
Nu poti .
|
| |||