Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului va rog sa ma ajutati |
va rog sa ma ajutati |
am nevoie de un contor sau de ceva care sa/mi arate unde au aparut postarile noi.se poate pune asa ceva? ca mie imi vine mailul ca a fost actualizat siteul dar cand deschid siteul trebuie sa caut in tot siteul sa vad care sunt postarile noi. va multumesc.
|
vasiuca, in primul rand pe email vine si link-ul catre sursa
ex: Ceia ce doriti se numesc informere. O statistica complexa puteti gasi aici http://maxrom.ucoz.com/forum/6-133-1 |
va deranjez din nou .. nu se poate face de exemplu ca atunci cand intra cineva pe site la meniu sa se schimbe culoarea unde este postat ceva nou?
nu stiu daca ma intelegeti. referitor la inormele nu stiu sa le fac. am pus aia de la prima postare pe care o aveti la linkul de mai sus dar nu arata nimik. |
inca o problema dint/o greseala am incurcat sabloanele de la modulul teste si am nevoie de3 cel original .. numi functioneaza acuma modulul am dat pe reda sablonul initial dar nu mere.am facut niste intrebari cu raspunsuri dar numeni nu vede nimik in modul va rog un mic ajutor
|
nu deci ceva este in neregula pe prima pagina din modulul test nu imi apare obtiunea de a intra in categoria testului
Teste Principală » Teste . si nu functioneaza.... si l/am reinstalat si tot nu merge ...din panoul de control pot sa vad testul introdus dar pe site nu functioneaza . Material modificat de vasiuca - Sâmbătă, 18/02/2012, 10:57 PM
|
| |||