|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului tot caut (si nu gasesc) |
tot caut |
unde e codul culorii de aici verdele de la sectiuni
am incercat in css nu dau de el vedeti ca nu e citet (nu se intelege ce e scris) vernilul ala de la sondaj---total online etc ms |
cauta in CSS codul:
Code .boxTitle { color: #93AA70; text-align: right; padding: 5px; font-size: 10pt; font-weight: bold; si schimba #93AA70 |
ms cnusi, dar ala e codul titlului categoriilor eu as vrea scrisul din interiorul sectiunii
sall Adăugat (14/01/2012, 4:53 PM) Code td, body {font-family:verdana,arial,helvetica; font-size:8pt;color:#DEB887;} schimbat #deb887 sall Adăugat (14/01/2012, 4:54 PM) |
deci nu imi vine sa cred unde am gasit sa schimb culoarea pentru buton login, search si add comment:(
ce sa caute aici? Code /* forum Post Form */ .loginButton, .pollBut, .searchSbmFl, .commSbmFl, .signButton, .buttonDiv input {font-size:8pt;background:#1B5092;border:1px outset #237c23; color: #FFFFFF; padding: 1px 3px 2px 3px;} ce legatura are forumul cu headerul unde sunt pozitionate butoanele? Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||