Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum schimb fontul la site?????? |
Cum schimb fontul la site?????? |
http://bloggerajutor.blogspot.com/2009/05/tabel-de-culori-in-html.html
In caz ca nu stii codul de la culori uitete la link-ul de mai sus |
ce cauti tu este background-color, cauti in CSS
codul: Code body { margin: 0px; background-color: #800000; font: 11px 'Tahoma', 'Arial'; color: #5d5d5d; text-align: center; } si modifici la background-color: #800000 Material modificat de cnusi - Sâmbătă, 24/12/2011, 4:20 PM
|
MenCar, dar ce a zis Devil ai incercat ?
Material modificat de SkipY - Sâmbătă, 24/12/2011, 5:32 PM
|
acu cred ca n-am inteles bine ce vrei de la inceput
daca e vb despre bakground eu l-am schimbat din CP-DESIGN-ADMINISTRAREA DESIGNULUI-(CSS)-GENERAL STYLE-RAND2-body {background:#111111; margin:0px; padding:0px;font-size:9pt; SPER SA REUSESTI ------ BINEINTELES SCHIMBI CODUL CULORII DE BACKGROUND SARBATORI FERICITE TUTUROR! -DISTRACTIE NELIMITATA-!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vreau sa schimb si eu culoarea la logo...in loc de albastru vreau verde...unde schimb codul la culoare?
Link Meciuri Online HD |
Bogd4n, pe viitor te rog sa nu scrii in topicuri straine.. ai o itrebare fa un topic nou, ai alta intrebare- fa alt topic nou....
tu ai mai pus intrebarea data si eu ti-am raspuns.... http://forum.ucoz.ro/forum/5-1785-11324-16-1348347649 postu 10 |
ma ajuta si pe mn cineva?
am schimbat tema blogului...si are un font care sincer nu imi place si as vrea sa modific cateva lucruri...dar nu reusesc 1 Titlul site sa pun alt font de ex ceva cursiv si scris de mana..(am incercat mai multe variante si nu imi iese) 2 fontul site as vrea tot asa sa il pun in italic si inca ceva bagroundul as vrea sa il schimb sa pun acesta uniformascolara.ucoz.com/182764_butterfly-backgrounds-wallpaper-beautiful_1.jpg am vazut la cineva si e super,am incercat varianta zisa de bigblog dar nu schimba nimic adica sa pun codul in css...siteul meu este crosetute.ucoz.ro Multumesc |
| |||