|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Culoare font |
Culoare font |
Salut.
Am schimbat background-ul magazinului meu, www.ochelari-pinhole.ro/shop/checkout este cam inchis la culore si ca drept urmare anumite pagini care aveau culoarea fontului pe negru acum nu mai este vizibil. Am tot incercat sa gasesc de unde de unde sa modific culoare fontului pe paginile respective si nu am reusit. Primesc o mana de ajutor de la voi? Am atasat un PrinScreen: www.ochelari-pinhole.ro/Print-Screen/checkout.jpeg Multumesc |
Muşatinu,
Pentru pagina respectiva a mers. Merci Adăugat (28/01/2015, 11:02 PM) --------------------------------------------- Revin cu o intrebare. Ce trebuie sa mai fac sa schimb culoarea fontului din gri in negru. Aici ma refer la culoarea fontului cu care se competeaza respectivul formular de comanda. Merci Material modificat de Mag-Total - Joi, 29/01/2015, 7:03 PM
|
Mag-Total, randul 400 ai:
Cod input[type=text], input[type=password], textarea { height: 25px; padding: 0 7px; *padding: 0; font: italic 12px/25px 'Open Sans'; color: #acacac; background: #fff; border: 1px solid #d7d7d7; outline: 0; -webkit-box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; } #acacac schimbi cu #000 |
TE ROG mai intinde-mi o mana de ajutor si cu pagina (pagina comenzii) in aceasi problema. Culoarea fontului este pe negru pe un background negru si nu se vede nimic.
www.ochelari-pinhole.ro/Print-Screen/shop-order.jpg Unde trebuie sa modific? MULTUMESC! Material modificat de Mag-Total - Luni, 02/02/2015, 7:36 PM
|
Mag-Total, pentru textul: http://screencast.com/t/ZPZfQnp3hE, în CSS, rândul 74, adaugă (de exemplu)
Cod color: white; Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||