|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Inlocuirea imaginii |
Inlocuirea imaginii |
Nu prea am experienta in domeniu dar mi-a fost dat tema la liceu sa fac un site de agentie de turism. V am ales pe voi deoarece am primit multe recomandari.
Problema este urmatoarea, as vrea sa schimb imaginea cu catelul si acea labuta de sus. Site ul este http://turistiktour.ucoz.ro/ Va multumesc anticipat. |
Cum vine asta? |
TheGame, se referă la faptul că nu are experienţă în domeniul creării de website. A primit doar o temă la liceu. Din asta reiese că vrea să-i explicăm pe înţelesul lui
daniel, css.. Deci: Panoul de control » Personalizarea design-ului » Stilul foii (CSS) |
TheGame, se referă la faptul că nu are experienţă în domeniul creării de website. A primit doar o temă la liceu. Din asta reiese că vrea să-i explicăm pe înţelesul lui Mi se pare ciudat să îi dea o temă fără să îi explice în mare despre ce este vorba. |
TheGame, si ar trebuii sa ii zica profesorul intra in Panoul de control » Personalizarea design-ului » Stilul foii (CSS) ca sa schimbi imaginea ? e nou aici si nu are de unde sa stie, se dau teme de genul la liceu, am primit si eu si toti primim, dar normal ar fi vorba doar de o pagina HTML, depinde.
|
TheGame, si ar trebuii sa ii zica profesorul intra in Panoul de control » Personalizarea design-ului » Stilul foii (CSS) ca sa schimbi imaginea ? Eu zic că ar trebui să-i explice în mare ce-i aia HTML și CSS. Dacă ar știi ce sunt alea, s-ar descurca ușor să-și schimbe imaginea. Material modificat de TheGame - Marţi, 30/09/2014, 2:23 AM
|
| |||
| |||