|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Adaugare reclame |
Adaugare reclame |
Uite cum sta treaba am 42 ore de cand am creat acest proiect http://zahy.ucoz.com/ si inca nu am aflat de ce nu se poate adauga coduri HTML adsense .
Va rog sa'mi ziceti se poate adauga sau nu !!! sa stiu si eu daca continui proiectu sau abandonez. e aiurea sa pierzi timpul pe ceva care nu sti daca iti poti atinge scopu. Si dumneavoastra probabil nu va place sa munciti undeva daca stiti ca nu veti primi bani. asa si eu nu imi place sa muncesc undeva fara sa ating anumite scopuri . |
Abundenta, dacă atașezi domeniu propriu (net, com, org, ro, eu, etc) site-ului, poți să adaugi AdSense. uCoz oferă gratuit un domeniu org, com sau net la achiziționarea oricărui serviciu pe 1 an de zile, începând cu pachetul Basic (Bază) ce începe de la doar 3.09$/lună.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Muşatinu, corect. Îmi asumasem ideea că website-ul este populat cu ceva conținut și nu asta e problema.
Abundenta, într-adevăr, trebuie să ai ceva conținut pe website pentru a-ți fi acceptat de Adsense. Citește te rog regulile lor aici cu atenție (click). Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||