• Pagina 1 din 1
  • 1
afisare formule matematice
mate_ucoz_ro
Postări: 36
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 8:03 AM
Salutare,
Am si eu o problema...Am nevoie sa pun pe site niste formule matematice si am observat ca nu pot da copy/paste(din word sau math type) si sa le trec in intrarile mele pe blog...astfel ca vizitatorii trebuie sa descarce fisierul pt a putea vedea continutul...si ma gandesc ca pentru mine ar fi frustrant...in concluzie...exista cumva vreun script,widget sau orice altceva prin care pot posta pe blog si continuturi cu formule matematice ?Sau daca aveti voi vreo alta idee prin care pot rezolva asta...va multumesc

Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 9:08 AM
mate_ucoz_ro, incarca aici un doc. Daca nu poti aici, atunci pe alt server si pune link.
mate_ucoz_ro
Mesaj # 3 | 11:02 AM
Nu cred ca m-ai inteles...ceea ce vreau eu e sa scriu articole care vor contine si formule matematice...doar sa pot da paste din alte fisiere gen word sau mathtype...chiar si aici pe forum unde scriu eu,daca incerc sa dau paste la ceva de genul 2 la puterea a doua...pur si simplu nu merge...daca nu reusesc sa rezolv aceasta problema,va fi nevoie sa atasez intotdeauna fisierul initial (format .doc,.pdf etc)
www.ratiune.com
Material modificat de mate_ucoz_ro - Luni, 17/03/2014, 11:27 AM
ArtyRo
Mesaj # 4 | 6:54 PM
mate_ucoz_ro, am inteles absolut corect... am cerut un fisier doc cu formule ca sa vad despre ce merge vorba.
mate_ucoz_ro
Mesaj # 5 | 7:43 PM
uite am urcat acum pe site-ul meu un fisier in format .docx

http://mate.ucoz.ro/Siruri.docx

www.ratiune.com
ArtyRo
Mesaj # 6 | 9:23 PM
mate_ucoz_ro, astazi sa facut un update la adaugarea materialelor in care se poate adauga puterea si indicile.
pentru radicali poti folosi √23 adica
Cod
√[o]23[/o]

Din pacate nu vei putea folosi functii, impartirea si altele. Multe site-uri pun aceste formule prin imagini:

mate_ucoz_ro
Mesaj # 7 | 12:49 PM
este in regula...vroiam doar sa stiu daca se poate face ceva...ca nu cumva apoi sa ma oftic ca am muncit degeaba o gramada...ms de raspuns

Adăugat (18/03/2014, 11:49 AM)
---------------------------------------------
inca o chestie te rog...daca poti sa ma ajuti...as dori sa fac si eu footer-ul meu sa arate exact ca acesta de pe forum.ucoz.ro....imi poti da si mie scriptu-ul te rog?

www.ratiune.com
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: