• Pagina 1 din 1
  • 1
Constructor inexistent
TeEnAgErFrOmRoU
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:47 PM
Nu imi apare "Constructor" in bara de meniuiri. http://limbaromana.ucoz.ro/ sad
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 10:33 PM
TeEnAgErFrOmRoU, pentru a folosi constructorul trebuie sa mergi in Panoul de Control -> Setari -> Setari standard si cauti paragraful din imaginea de mai jos ... si bifezi acolo .

Atașamente: 4129647.jpg (21.8 Kb)
TeEnAgErFrOmRoU
Postări: 3
Mesaj # 3 | 0:51 AM
Citat Danny ()
pentru a folosi constructorul trebuie sa mergi in Panoul de Control -> Setari -> Setari standard si cauti paragraful din imaginea de mai jos ... si bifezi acolo .

Este bifat si tot nu apare
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 1:33 AM
TeEnAgErFrOmRoU,

Atașamente: 0773348.png (20.6 Kb)

IT
Postări: 2
Mesaj # 5 | 9:14 PM
salutare.am si eu aceeasi problema de 2 zile cu toate site-urile mele ucoz.am bifat optiunea bulider in control panel si sunt administrator.tot nu apare pe admin bar constructorul.ce se intampla? cry
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 6 | 9:17 PM
Pentru afisarea Constructorului in Bara Admin de pe website, accesati Panoul de Control al site-ului: "Utilizatori" -> "Grupuri utilizatori" -> "Stabileste permisiunile pentru toate grupurile" -> "Altele" si activati optiunea "Editare design site" pentru grupul "Administratori".
Good things come to those who wait!
IT
Postări: 2
Mesaj # 7 | 7:39 PM
Citat Felicia ()
Pentru afisarea Constructorului in Bara Admin de pe website, accesati Panoul de Control al site-ului: "Utilizatori" -> "Grupuri utilizatori" -> "Stabileste permisiunile pentru toate grupurile" -> "Altele" si activati optiunea "Editare design site" pentru grupul "Administratori".

Multumesc Felicia am facut asa si am reusit . biggrin
Radio_Criminal
Postări: 19
Mesaj # 8 | 4:26 PM
IT, eu to nu am reusit, activez CONSTRUCTOR, dau jos de tot pe pagina, dau pe acea sageata sa mi apara CACIULITA, si cand dau click imi spune : " Faceţi parte din grupul căruia îi sunt interzise acţiunile date. Vă rugăm să contactaţi administratorul site-ului pentru eventuale întrebări. "

ps site: http://radio-criminal.ucoz.ro/

am o mie de intrebari dar vad ca mie nu imi raspunde nimeni !!!
las si un id de mess: maryan_angel2007
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 7:02 PM
Radio_Criminal, arata intrebarea la care nu ai primit raspuns.
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 10 | 8:55 PM
Radio_Criminal,

Acolo mai trebuie să fie un Use Builder. Bifează-l şi pe acela dacă nu este bifat wink
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: