• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema Design
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 10:52 PM
Buna seara,in incercarea modificarii unui sablon de la uCoz am intalnit o problema,tema e adaptata doar pe cateva pagini ( de ex: pe prima pagina la directorul de articolo tema e ok dar cand intru intr-o categorie headeru-l nu mi-l arata cum ar trebui plus cateva imagini care normal ar trebui sa apara fara nicio problema ca am luat parte in parte fiecare pagina si am controlato). Ati putea sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema ? Multumesc anticipat !
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 2 | 0:54 AM
Bună seara ,

De acum inainte când cereţi ajutor pe forum pentru rezolvarea unor probleme de genul acesta ar fi bine să lăsaţi un link către site-ul respectiv.

Şi, tema respectivă e pusă de dumneavoastră pe site sau e o tema din cele oferite de uCoz?

Material modificat de YOYOYO - Miercuri, 08/01/2014, 0:56 AM
vcercelariu
Mesaj # 3 | 0:57 AM
Citat YOYOYO ()
Bună seara ,

De acum inainte când cereţi ajutor pe forum pentru rezolvarea unor probleme de genul acesta ar fi bine să lăsaţi un link către site-ul respectiv.

Şi, tema respectivă e pusă de dumneavoastră pe site , sau e o tema din cele oferite de uCoz?

Siteul meu e in mentenanta momentan,nu il deschid pana nu rezolv cu toate problemele astea,de asta am si postat pe forum,tema este una din cele gratuite oferite de ucoz...nu stiu ce sa-i mai fac ,am sters toate postarile de pe site am refacut din nou modificarile in css si degeaba, cand accesez siteul/load totul e perfect cand dupa load urmeaza '/' cateva imagini nu imi apar.

YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 4 | 1:03 AM
vcercelariu, şi cum vreţi să vi se ofere o posibilă rezolvare a problemei dacă nici macar nu ştim despre ce este vorba? Ar fi bine să scoateţi siteul din mentanţă pentru o scurtă perioadă de timp , pană găsim sursa problemei dumneavoastre.
vcercelariu
Mesaj # 5 | 4:01 PM
Am incercat sa rezolv singur problema dar am dat gresi.Am facut alt site si am incercat sa fac designul pe ala dar am intampinat aceeasi problema.Adresa site-ului este urmatoarea: OOODA. Puteti vedea si voi ca pe prima pagina e totul ok dar accesand Video partea de jos a site-ului nu se mai vede corect + meniul acestuia.Astept un raspuns,multumesc.
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 6 | 9:31 PM
vcercelariu, a fost remediata problema cu partea de jos a site-ului si meniul. In cazul in care mai exista si alte probleme te rog sa le prezinti cat mai detaliat smile
Good things come to those who wait!
vcercelariu
Mesaj # 7 | 0:20 AM
Citat Felicia ()
vcercelariu, a fost remediata problema cu partea de jos a site-ului si meniul. In cazul in care mai exista si alte probleme te rog sa le prezinti cat mai detaliat smile

Multumesc mult !

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: