|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Ferestre Pop-up (Pop-up) |
Ferestre Pop-up |
Buna ziua, asi vrea sa stiu daca pot face pe ucoz ferestre pop-up pentru un site de muzica , adica cand dau click pe o melodie de pe site ori din iframe sa nu ma duca pe siteul principal sa se deschida o mini fereastra doar cu numele melodiiei si cu serverele de download. Multumesc
|
Cod <script type="text/javascript"> // Popup window code function newPopup(url) { popupWindow = window.open( url,'popUpWindow','height=700,width=800,left=10,top=10,resizable=yes,scrollbars=yes,toolbar=yes,menubar=no,location=no,directories=no,stat us=yes') } </script> <a href="JavaScript:newPopup('http://maxrom.ucoz.com/');">Open a popup window</a> mai multe detalii cauti pe net, HTML PopUP page |
deci nu cred ca ai inteles eu am un site de muzica www.kissmusic.eu si am un firame cu melodiile depus pe alte siteuri , iar cand vreau sa dau click peo melodii sa imi apara o fereastra pop-up doar cu serverele de download si cu numele melodiei respective
|
| |||
| |||