• Pagina 1 din 1
  • 1
Formular de login
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 1 | 1:02 AM
Aici este un site de teste. Am adaugat acel design dar nu mai ma pot conecta. Stiu ca nu am facut ceva bine, dar intrebarea este: Daca il las asa, si umblu doar din Control Panel este ok pentru site? Nu se duce odata totul de râpă?

Adica la fiecare stire, actualizare sa fac din control panel, ma folosesc de Adobe si urc pe site ce am de pus.

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 1:19 AM
LuncaCernii, atunci cand folosesti pagini externe .html e normal ca functia de logare si nu numai sa nu functioneze... in pagini .html poti folosi doar informatori
LuncaCernii
Mesaj # 3 | 1:37 AM
Acele pagini care duc catre sit-ul de pe care am luat designul, le voi modifica cu altele tot .html... mie unu nu imi trebuie sa mi se logheze oamenii si sa discute. doar sa prezint, o sa fie un site descriptiv...
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 4 | 2:12 AM
Inteleg!
Totusi tema topicului este " Formular de login" si din ce cunosc eu nu il poti implementa in pagini externe.
LuncaCernii
Mesaj # 5 | 2:49 AM
Aha. O sa mai citesc de vreo 20 de ori "Cum trebuie sa adaptam un site in Ucoz" pe tema asta ca trebuie sa fac nu stiu ce pentru formularul acela, desi am vazut ca functioneaza si fara...

Multumesc!

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: