• Pagina 1 din 1
  • 1
O problema cu backround -ul
vladuss
Postări: 1
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 0:41 AM
As dori sa mi ziceti pas cu pas unde trebuie sa intru anume pt a schimba backround -ul si culorile care sunt pe laterale, pe site urile mele
adica
http://vladcolotila.ucoz.ro/
si
http://claudiadumitras.ucoz.net/

Adăugat (16/08/2013, 11:41 PM)
---------------------------------------------
haideti va rogg

Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 2 | 12:22 PM
vladuss, "pas cu pas" costa! Ofera mai bine cuiva care se pricepe o suma simbolica si nu iti irosi timpul inzadar
Material modificat de Flavi - Sâmbătă, 17/08/2013, 12:35 PM
dumi8329
Postări: 5
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 2:50 PM
ok am inteles
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 4 | 11:28 PM
Flavi, nu inteleg de ce trebuie sa coste asta in primul rand.
Este forum ucoz.ro dar binenteles cei care la randul lor au fost odata nestiutori s-au gandit ca se pot face si bani pe seama celorlalti care habar nu au ce e CSS dar vreau un site gen Facebook.
vladuss, odata eram si eu novice (inca sunt in multe -referitor la situri etc)
Dar diferenta este ca eu am intrat in acel CSS si am zis "Ce o fi asta? stai sa vad daca schimb asta in CSS ce se modifica pe site ? S.A.M.D.
Voi vreti tot mura in gura si nu oricum cu pretentii.
Ma plictiseste forumu' asta de aceea intru rar pe el, dar observ un lucru de fiecare data-primul/al doilea topic intotdeauna este despre cum schimb background/imagine/culoare/dimensiune text.
Rog pe toti cei care au aceasta problema sa dea un search pe forum si sa postati mai apoi daca nu ati dat de rezolvare .
Forumurile .ru .es .mama lor merg bine si gasesti solutii pe ele (pe cele de ucoz) pentru ca:
-aia nu se gandesc zilnic cum sa faca 3 euro pe telefon daca ii zice la un anonim cum schimba un vaishamar de fundal;
-nu la toti e invidia ca la roman;
-nu toti cauta sa plagieze (unii mai si incearca sa faca ceva nou)
-si ultima vesnic discutatul TOPIC DE CACAO gen ("help -Cover me-Fire in the gaura") care face din forum ucoz.ro un fel de TPU cu intrebari banale despre site-uri.

Adăugat (22/08/2013, 10:28 PM)
---------------------------------------------
vladuss, ca sa ma intelegi ce vreau sa zic iti explic simplu sa nu iti complic existenta 1-10 rezultate din 450 după căutarea background INTELEGI?
Si lista continua pentru alte intrebari fara rost sau care se repeta de pe forum.

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: