|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Am gresit undeva (Rog ajutor!) |
Am gresit undeva |
Am adaugat un script pe site şi surpriză mi-a schimbat fundalul in partea de sus a paginii
Print screen : Vreau să imi dispară fundalul alb... Mulţumesc anticipat! "Am accesul interzis pe orice stadion
Ca le fumez toata iarba si-i las fara gazon" Parazitii |
L-ai umplut de respect pe om cu raspunsul tau. Eu zic ca cel mai indicat ar fi ca raspunsul sa il dea Musatinu.
In problema ta nu te poate ajuta decat cineva care lucreaza efectiv cu scripturile din ucoz. Kotzo - presupun ca ai sters scriptu si problema nu s-a rezolvat ?????????? |
mosorwvlad, eu nu as da un alt raspuns fata de cel dat de Crazyness,
Iar daca sincer, eu am citit problema ieri si l-am ignorat din motivile: 1. Denumire tema necorespuunzator. 2. Utilizatorul nu a indicat link la site. (eu nu ghicesc dupa imagini, de asta se ocupa vrajitoarele) 3. Nu a indicat ce script a adaugat. (eu nu ghicesc dupa imagini, de asta se ocupa vrajitoarele) x2 Daca eu lipsesc o luna si pe forum activeaza doar Crazyness, Chibo, kpk1l , si altii, ce faci astepti pana apar eu? |
| |||
| |||