|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Kino-Plus |
Kino-Plus |
Salut! 1.Cum pot sa pun bara aia de sus ?
2.Cum sa pun scrisu la meniu ? 3.Cum sa fac submeniuri? |
Citat (Muşatinu) tastatura mii martora ca nu am inteles nimic absolut. Scuze eram grabit! :))) 1.Bara aia neagra unde e ceasu'. 2.Am vrut sa zic cum pot sa pun scrisu colorat la meniu . 3.Nu stiu sa fac submeniuri |
FaraLimite, As vrea sa te invat cum fac eu cind vreau ceva de pe alt site , dar nustiu daca o sa ma intelegi si oricum trebuie sa intelegi macar putin html .
1 dai click dreapta pe elementul care il vrei de ex bara aia de sus 2 in optiunile clickului dreapta daca folosesti Chrome vei gasi Inspect Element , 3 apesi pe inspect element si te va iti va arata din tot codul acelui site iti va arata codul barei de sus , 4 apoi trebuie sa iti dai seama de unde incepe codul pentru bara de sus si unde se termina , ce elemente trebuie sa iei din css si ce js-uri trebuie sa le incarci ca sa mearga. Ai putin de lucru dar mai intii trebuie ca tu sa te inveti sa iei elementele. http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
| |||
| |||