|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Meniu (problema cu meniul :() |
Meniu |
Salut am si eu un meniu si as vrea sa modific ceva dar nu stiu cum:(...
eu am acest meniu eu as dori ca subcategoriile sa mi se afiseze sub categoria principala si nu peste celelalte cum este in imagine ....ma poate ajuta cineva va rog frumos? in css la menu am asa [spoiler] Cod #menu{height:38px; width:1000px; margin:0 auto; position:relative;} .uMenuRoot{margin:0px !important; float:left;max-width: 700px;max-height: 38px;overflow: hidden;} .uMenuRoot li{list-style:none;float:left;margin-right:25px;} .uMenuRoot li a{min-width:91px;height:38px;display:inline-block;text-align:center;color:#161616; font-size:13px; text-decoration:none;line-height:38px; text-transform:uppercase;} .uMenuRoot li a:hover, li a.uMenuItemA{background:url("/.s/t/1031/14.png") no-repeat;background-position:50% 0px;color:#161616;} .header_back{width:100%; background:url("/.s/t/1031/15.png") repeat-x; height:40px !important; border-bottom:1px dashed #c1d8a1;} .uMenuV{*zoom:0 !important;}[/spoiler] |
Alynutzu, ia scrie codul HTML al meniului
Adăugat (16/06/2013, 2:00 AM) http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
| |||
| |||