• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Problema Tema
FaraLimite
Postări: 37
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 10:25 PM
Uitati ce am patit si am urmat toti pasii

cry cry cry

Adăugat (08/06/2013, 9:25 PM)
---------------------------------------------
P.S.: Site-ul meu este fara-limite.ucoz.net

kpk1l
Postări: 197
Reputație: 13
Mesaj # 2 | 10:59 PM
ce ai facut de arata asa?

ai pus in Setarile standard <DOCTYPE>-ul sablonului??

Material modificat de kpk1l - Sâmbătă, 08/06/2013, 11:04 PM
FaraLimite
Mesaj # 3 | 11:01 PM
Da am instalat sablonul Excali si poate nu am facut ceva nu imi dau seama

Adăugat (08/06/2013, 10:01 PM)
Da l-am pus sad

kpk1l
Mesaj # 4 | 11:05 PM
ai uploadat imaginile in managerul de fisiere?

Adăugat (08/06/2013, 10:05 PM)
si ai verificat daca adresa lor e aceeasi

FaraLimite
Mesaj # 5 | 11:07 PM
DA
kpk1l
Mesaj # 6 | 11:08 PM
eu zic sa reiei fiecare pas.
vezi daca ai incarcat si inlocuit cum trebuie!

FaraLimite
Mesaj # 7 | 11:09 PM
Ok reiau tot si revin cu comm
kpk1l
Mesaj # 8 | 11:13 PM
css-ul e aparte intr-un fisier sau l-ai inlocuit in design management??
daca l-ai inlocuit incearca sa pui asta in <head>
Cod
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/my.css" />

FaraLimite
Mesaj # 9 | 11:17 PM
Daca am uitat sa uploadez o imagine sau daca am uploadat 2 imagini la fel are ceva?
:))

Adăugat (08/06/2013, 10:17 PM)

kpk1l
Mesaj # 10 | 11:29 PM
in arhiva sablonului ai un setup.txt care zice:
Citat
The template has been tested with IE 7-8, Google, Mozilla Firefox, Safari, Opera.

Setup:

1. Upload folders bbcodes, css, demo, icons, images, js, profile to the root directory of your website

2. Go to Control panel->Design management(CSS)-> delete everything you see there, and add
Code
.replaceTable { font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; color:#999; height:100px; width:300px; border:1px dotted #999; background-color: #333; }
.replaceTable a { color:#C60; font-weight:bold; }
.replaceBody { background-image: url(../images/ventuno.gif); background-repeat: repeat; background-color: #333; }
.legendTd {font-size:7pt;}

3. Go to Control panel->Common settings-> tag value (in the bottom of the page)-> insert DOCTYPE:
Code
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

4. Go to Control panel > Design management->Global block->create blocks - BANNERS, BOTTOM, NAVI, SLAIDER. Insert the necessary templates in them. (e.g. insert the code from the template "NAVI" in the global block "NAVI")

5. Go to Control panel->Design ->Template builder->and set up the "Template builder”. Open it in the Pad, copy the code, paste into the builder, press "Create templates”.

6. Set up other templates – Site News, File Catalog, Forum, Comments, Users, Web Poll

Do not set up template "Site pages”

7. Go to Control panel->Site news->Module settings->activate "Entry brief description». Both "Entry brief description” and "Entry full text” should be tagged. Next, activate 4 custom fields and rename them:

Custom field 1-> Image link
Custom field 2->Video link
Custom field 3->File size
Custom field 4->File link

8. Go to Control panel->File catalog->Module settings->activate fields ”Link to entry source” and "Link to entry documentation” and rename them:

Link to entry source->Image link
Link to entry documentation->Video link

9. Enable builder, press the cogwheel-shaped button to the right of the "Site menu” block. Proceed to the HTML folder. Delete everything you see there and insert the code:
Code
<ul class="menu level1" >
<li class="active" > <a class="orphan item bullet" href="/" > <span> Main page </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/load" > <span> File catalog</span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/dir" > <span> Site catalog </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/photo" > <span> Photo albums </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/index/0-3" > <span> Contact Us </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/index/0-4" > <span> Terms of use </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/forum" > <span> Forum </span> </a> </li>
</ul>

Save the changes!

10. Set up the template "Site page” in Control panel->Design management-> Site page (It should be the last thing to do)

Feel happy about the set up template.

Spor la treaba!

Adăugat (08/06/2013, 10:29 PM)
+nu ai cum sa ai 2 imagini la fel!!! poate una e .gif si alta .png sau au alta denumire

FaraLimite
Mesaj # 11 | 11:31 PM
De acolo am urmat pasii dar la 4 nustiu daca am facut bine

Adăugat (08/06/2013, 10:31 PM)
Reiau tot

kpk1l
Mesaj # 12 | 11:35 PM
pt 4. trebuie sa mergi aci:
http://fara-limite.ucoz.net/panel/?a=gblocks
faci cele 4 sectiuni (blocuri) noi -- BANNERS, BOTTOM, NAVI, SLAIDER
iar in fiecare pui codul care trebuie din fisierul text cu acelasi nume (din arhiva) -- din folderul Global Blocks

Adăugat (08/06/2013, 10:35 PM)
ok. reia sa fii sigur. si fii atent la pasi!

Material modificat de kpk1l - Sâmbătă, 08/06/2013, 11:33 PM
FaraLimite
Mesaj # 13 | 10:58 AM
Aaa le-am facut alea ms orcum o sa reusesc eu pana la urma

Adăugat (09/06/2013, 9:58 AM)
kpk1l, am reluat tot si nustiu la astea:

Citat

7. Go to Control panel->Site news->Module settings->activate "Entry brief description». Both "Entry brief description” and "Entry full text” should be tagged. Next, activate 4 custom fields and rename them:

Custom field 1-> Image link
Custom field 2->Video link
Custom field 3->File size
Custom field 4->File link

8. Go to Control panel->File catalog->Module settings->activate fields ”Link to entry source” and "Link to entry documentation” and rename them:

Link to entry source->Image link
Link to entry documentation->Video link

9. Enable builder, press the cogwheel-shaped button to the right of the "Site menu” block. Proceed to the HTML folder. Delete everything you see there and insert the code:
Code
<ul class="menu level1" >
<li class="active" > <a class="orphan item bullet" href="/" > <span> Main page </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/load" > <span> File catalog</span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/dir" > <span> Site catalog </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/photo" > <span> Photo albums </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/index/0-3" > <span> Contact Us </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/index/0-4" > <span> Terms of use </span> </a> </li>
<li class="parent" > <a class="orphan item bullet" href="/forum" > <span> Forum </span> </a> </li>
</ul>

Save the changes!

10. Set up the template "Site page” in Control panel->Design management-> Site page (It should be the last thing to do)

Feel happy about the set up template.
kpk1l
Mesaj # 14 | 3:05 PM
7.8. aci iti pui campuri noi la formularul de adaugare a intrarii.
nu trebuie sa le pui neaparat. sau poti sa le pui da cu denumirea care iti trebuie

http://s22.postimg.org/ilt0snfdd/campuri.png

9. trebuie sa te loghezi pe site
sus in bara ai Constructor--Activare constructor--Adauga sectiune
o sa-ti apara un block pe care trebuie sa-l asezi tu unde vrei doar tragand de el
apoi dai pe rotitza aia de langa X si o sa-ti apara o fereastra
alegi tabul HTML si pui codul meniului in loc de ce ai acolo

10.in arhiva ta ai un fisier text Site page.txt pe care il inlocuiesti in Design management--Site pages

Material modificat de kpk1l - Duminică, 09/06/2013, 3:11 PM
FaraLimite
Mesaj # 15 | 3:11 PM
kpk1l, am reusit ceva
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: