Adaptare template free la ucoz
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 16 | 9:28 AM
wbs, pe chrome se afiseaza bine, nu vadd probleme
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 17 | 11:51 AM
La fel pe FireFox și Internet Explorer. Probabil a fost o eroare mai mică pe care ai rezolvat-o rapid biggrin
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
wbs
Postări: 19
Reputație: 0
Mesaj # 18 | 11:08 AM
Am revenit.

M-am gandit sa schimb template-ul asa ca am gasit altul mai bun : http://demo.magikcommerce.com/index.php/magikjewellery

Pana in acest punct am copiat sursa paginii si am modificat .css si .js si cateva imagini. La descarcarea site-ul nu am gasit indexul asa ca din acest motiv am folosit sursa paginii pe care am pus-o in constructor, sa-mi spuneti va rog daca e bine.

Vreau pe mai departe sa realizez legatura intre doua pagini, cum pot sa fac asta; adica cand dau click pe "Pendants" sa ma duca aici : http://demo.magikcommerce.com/magikjewellery/pendants.html .

La descarcare am primit 2 foldere : app si skin

In skin se afla css, js si imaginile iar in app am foarte multe chestii pe care nu stiu cum sa le folosesc. Se incarca si alea in manager ? Si apropo nu ar fi mai bine sa folosesc un program de facut site-uri decat sa lucrez in constructorul de pe ucoz ?

Apropo de asta daca ma poate ajuta cineva in particular sa zic asa, nu stiu, as plati dar sa rezolv odata cu site-ul asta. id mess: wbs.company

Astept raspunsuri, multumesc frumos !
ArtyRo
Mesaj # 19 | 12:50 PM
wbs, acest template e php. uCoz e pe baza de html.
wbs
Mesaj # 20 | 1:42 PM
Gata ! Renunt la astea, da-le la Domnu' !

M-am hotarat sa fac asa. Intru aici http://ucoztemplates.com/shop/151/desc/giftsshop si-l cumpar direct pe asta. Il pun ca asta e simplu de instalat si am magazin. Am facut calcul sa platesc pentru un an ca sa primesc si un domeniu gratuit.

Intrebari :

1. Domeniul gratuit pot sa-l fac in .com, .ro, sau ce doresc eu ?
2. Domeniul gratuit imi ramane mie chiar daca dupa terminarea anului nu mai platesc iarasi pe un an de zile si platesc sa zicem 4 luni?
3. Am nevoie de un newsletter si la template-ul ales de mine nu exista. Totusi am citit in pachetele oferite de ucoz chestia asta : "Posibilitatea de a ataşa fişiere în Formularele pentru E-mail" - ce inseamna, email catre cine ?
Aici vreau neaparat sa rezolv, e obligatoriu sa tin legatura cu persoanele interesate. Exista servicii gen Aweber dar gratuite sau nu stiu.. care sa le pot implementa pe site-ul meu ?

Daca se poate as dori raspunsuri punctuale sa inteleg exact despre ce e vorba smile Multumesc !
Raver
Mesaj # 21 | 3:45 PM
wbs, voi răspunde punctual, cum ți-ai dorit smile

1. Domeniul pe 1 an de zile care se va primi gratuit este în zonele COM, NET sau ORG. În cazul magazinului primele două sunt poate, mai indicate. Momentan, .RO nu este inclus.
Pentru utilizarea modulului magazin online la un nivel cât mai profi (fără elementele publicitare uCoz pe website) ai mai multe variante dintre care acestea două sunt cele mai utilizate:

a. Pachetul Bază (3.09$/lună) + Modulul Magazin online (1.99$/lună) achiziționate separat pe 1 an, și se primește domeniul cadou la plata pe 1 an
b. Pachetul Afacere (5.49$/lună) achiziționat separat pe 1 an de zile

2. După expirarea perioadei respective, domeniul este reținut însă prelungirea sa se poate face pentru 1 an de zile (minim);

3. Da, se pot expedia newslettere, indiferent de șablonul instalat prin intermediul Funcției "Expedierea mail-urilor în masă", iar mai multe detalii găsești în această Temă de discuție. Referitor la abonare, o variantă interesantă este cea propusă de Mușatinu aici, pe lângă Google Feedburner.

wbs
Mesaj # 22 | 10:29 AM
Multumesc frumos pentru raspuns.

Am cumparat templateul si pachetul Afacere pe un an de zile.

Apropo de template, am platit, totul a fost ok dar nu am primit nici un mail cu tema respectiva. Plata am facut-o acum 2 ore banuiesc ca dureaza un pic mai mult ..

Adăugat (11/06/2013, 9:29 AM)
---------------------------------------------
Revin.

Va rog ajutati-ma sa stiu cum fac sa primesc template-ul cumparat de ieri, au trecut mai mult de 12 ore si nu s-a intamplat nimic, nici un link de descarcare, nici un raspuns la email.

Astept un raspuns, multumesc !

Raver
Mesaj # 23 | 12:10 PM
wbs, verifică te rugăm e-mail-ul din nou (Inbox, Spam, Junk) pentru că template-ul a fost reexpediat. Mulțumesc!
wbs
Mesaj # 24 | 2:57 PM
Este ok, va multumesc !

Adăugat (11/06/2013, 6:56 PM)
Doar intreb, am voie sa elimin partea asta :

Copyright MyCorp © 2013 Creaţi un site gratuit prin uCoz | uTemplate.pro

Intreb deoarece la cumpararea pachetului spune despre "eliminarea tuturor elementelor publicitare". . .

Adăugat (12/06/2013, 1:57 PM)
Va rog, astept un raspuns cu privire de drepturile de autor.

Acum vreau sa rezolv cu feedburner-ul.

Am cautat pe net si pe forum aci, dar nu a mers nimic din ce am incercat. In principiu am inteles ca trebuie sa intru la "Importa RSS" si sa "Adaug cititori RSS" . Eu nu vreau sa import stirile nimanui, vreau doar sa am optiunea de inregistrare la noutatile site-ului meu.

Am inteles ca pe Ucoz fiecare modul are prorpiul RSS deja format dar va rog, la mine ( http://www.costinionut.com/ ) tinand cont ca site-ul se deschide direct pe Magazin Online, care este rss, cum fac? Am amplicat varianta propusa de Musatinu dar se refera doar la optiunea de "Expediere a mail-urilor in masa" si nu la Feedburner, corect?

Si apropo, feedburner-ul trimite automat ultimele modificari, in sensul in care eu daca inregistrez produse noi pe site, sa zic 3 bijuterii, se duce fiecare produs pe rand sau pot sa trmit un email cu ultimele produse adaugate ? Eu vreau ceva Aweber, adica sa nu fie automat ci sa setez eu ce vreau sa ajunga la destinatar.

Va multumesc foarte mult pentru ajutor !!

ArtyRo
Mesaj # 25 | 5:00 PM
wbs, Din pacate Modulul magazin nu are optiunea RSS. Nu intreba de ce ca nu stiu nici eu. sad
ArtyRo
Mesaj # 26 | 5:05 PM
wbs, poti folosi optiunea data http://maxrom.ucoz.com/forum/16-897-1 vezi sa setezi sa fie doar magazinul online.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad ca deja o ai, dar conditioneaza ca oaspetii nu pot da subscribe doar cei inregistrati si logati.

Raver
Mesaj # 27 | 5:42 PM
wbs, eliminarea elementelor publicitare nu se referă și la eliminarea drepturilor de autor. Pachetul Premium este singurul care permite eliminarea drepturilor de autor uCoz, înafara celor care au un cost mai ridicat de la 20$/lună în sus.

Ceea ce poți face este sa pui Copyright-ul tău și lângă acesta, logo-ul uCoz web services care este la alegere între mai multe variante care să se potriveasca website-ului tău. Sigur găsești o variantă potrivită în Panoul de Control -> Setări -> Personalizare bannere anunțuri.

Referitor la RSS, momentan Modulul Magazin Online nu are dar, în viitorul apropiat îl vom implementa (cam până la sfârșitul verii). Tot legat de RSS, nu poți alege ce să ajungă la destinatar (cel puțin la variantele anterioare). Totuși, poate găsești variante alternative aici.

wbs
Mesaj # 28 | 9:46 AM
Ok am inteles.

Referitor la newsletter, nu pot folosi deocamdata nici un serviciu, de exemplu mailchimp ? Trebuie neaparat sa fie implementat RSS la Modulul Magazin Online ?

Apropo link-ul cu "variante alternative" nu merge.
Raver
Mesaj # 29 | 11:24 AM
wbs, aici e link-ul. Cred că nu merge din cauza shortener-ului: http://www.theverge.com/2013....natives sau aici: http://lifehacker.com/5990456....atives.

Da, se poate lucra cu MailChimp. Cea mai bună metodă este să copiezi un formular din MailChimp, prin intermediul căruia utilizatorii să poată da subscribe (abonare) la newsletter. Formularul poate fi copiat ulterior pe un website uCoz (copy de pe MailChimp, paste pe website-ul uCoz).

wbs
Mesaj # 30 | 1:16 PM
Merge ok acum, multumesc frumos .

Pe mai departe vreau sa rezolv cu autentificarea. Am citit, am vazut ca pot alege forma veche sau o pot pastra pe cea nou.

Problema este ca un vizitator care vrea sa se inregistreze prin noua forma, dupa ce completeaza campurile alea este redirectionat catre WebTop si asta este putin ca tulburator pentru foarte multi. Daca inchide fereastra respectiva si revine pe site, apoi valideaza email-ul, se poate loga fara probleme. Dar sunt sigur ca redirectionarea aceea va incurca.

Pot sa fac cumva ca dupa inregistrarea datelor, utilizatorul sa fie redirectionat pe site-ul meu si nu catre WebTop?

Apoi ar mai fi modelul vechi de inregistrare care imi place doar ca dupa ce te inregistrezi dispare casuta cu login si nu gasesc nicaieri ceva cu delogare, sau orice care sa-ti arate ca esti logat pe site .. se poate rezolva? Banuiesc ca aici nu exista nici o sansa sa-ti arate istoricul comenzilor sau ceva de genul, nu?

Eu vreau sa folosesc forma noua de autentificare in principiu dar va rog ajutati-ma cu redirectionarea aceea.

Va multumesc inca odata pentru promptitudine!!

Adăugat (13/06/2013, 5:05 PM)
Acum lucrez la newsletter si vreau sa pun de pe mailchimp un formular pe care de altfel l-am si pus dar exista o problema si sigur "exista o explicatie" smile

Dupa ce pun adresa de mail si apas butonul "Subscribe" ma redirectioneaza tot pe site-ul meu si apare o chestie cu "Search", va rog sa incercati sa vedeti despre ce e vorba. In momentul asta daca introduc iar adresa de mail, o iregistreaza si eu trebuie sa o validez... cu toate ca nu trebuie sa faca asa.

In embed code am campurile astea :

/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Nu inteleg exact ce trebuie sa fac..

Astept niste raspunsuri si imi cer scuze pentru atatea chestiuni ce le propun spre rezolvare, asa e la inceput !

Adăugat (14/06/2013, 12:16 PM)
Am rezolvat cu newsletter-ul oarecum, adica am vazut ca oriunde altundeva daca il asez merge fara probleme, in schimb daca il pun in "Primul recipient" nu merge cum trebuie dupa cum se poate vedea aici :

http://www.costinionut.com/search....bscribe
(pagina asta apare dupa ce apesi butonul "Subscribe") acum daca pe aceasta pagina introduc iar datele, numele si mail-ul, formularul merge ok. Nu inteleg de ce nu face chestia asta direct de pe prima pagina.

Am observat si ca daca pun de exemplu formularul in footer, deci sa am aceleasi doua formulare in acelasi timp pe site, merg amandoua fara probleme.

Sunt sigur ca trebuie sa mai adaug ceva in cod. Eu las mai jos codul si va rog frumos, daca se poate, sa-mi spuneti de ce face asa.

Apropo de asta, cum fac sa adaug un cod pentru dimensionarea voluntara a formularului pentru ca daca il pun in footer se lateste cat tine footer-ul .

Cod
<!-- Begin MailChimp Signup Form -->
<div id="optin">

<form action="http://costinionut.us7.list-manage.com/subscribe/post?u=1bae378e10c83bf4435734112&id=3d88029c67" method="post" id="mc-embedded-subscribe-form" name="mc-embedded-subscribe-form"
class="validate" target="_blank">

<input type="email" size="30" value="Enter your email" name="EMAIL"
class="required email" id="mce-EMAIL" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;">

<input type="text" size="30" value="Enter your name" name="FNAME" class="name" id="mce-FNAME" onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;">

<div id="mce-responses" class="clear">

<div class="response" id="mce-error-response" style="display:none"></div>

<div class="response" id="mce-success-response" style="display:none"></div>
</div>

<div class="clear">

<input type="submit" value="Subscribe" name="subscribe" id="mc-embedded-subscribe" class="button">

</div>
</form>
</div>
<!--End mc_embed_signup-->

CSS:

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }

#optin {
background: #efefef;

border: 1px solid #ccc;
padding: 20px 15px;

text-align: center
}
#optin input {

background: #fff;

border: 1px solid #ccc;

font-size: 15px;

margin-bottom: 10px;

padding: 8px 10px;

border-radius: 3px;

-moz-border-radius: 3px;

-webkit-border-radius: 3px;

box-shadow: 0 2px 2px #ddd;

-moz-box-shadow: 0 2px 2px #ddd;

-webkit-box-shadow: 0 2px 2px #ddd
}

#optin input.name { background: #fff url(http://www.costinionut.com/poze/newsletter/name.png) no-repeat 10px center; padding-left: 35px }

#optin input.email { background: #fff url(http://www.costinionut.com/poze/newsletter/email.png) no-repeat 10px center; padding-left: 35px }

#optin input[type="submit"] {
background: #217b30 url(http://www.costinionut.com/poze/newsletter/green.png) repeat-x top;

border: 1px solid #137725;
color: #fff;
cursor: pointer;

font-size: 18px;

font-weight: bold;

padding: 8px 0;

text-shadow: -1px -1px #1c5d28;

width: 100%
}

#optin input[type="submit"]:hover { color: #c6ffd1 }

Va rooogg sa ma ajutati ca am cautat peste tot si nu stiu care e problema si nici cum o pot rezolva!!!
Căutare: