|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum modific imaginea de rank |
Cum modific imaginea de rank |
Buna tuturor am facut un site si nustiu cum sa fac la forum sa modific imaginea de administrator si cum sa bag avatar.
si o mica intrebare daca fac un site de hackuri adica ajutor in hackuri decat pentru rezolvarea problemelor lor imi va fi sters? Material modificat de Coscueela - Luni, 06/05/2013, 9:08 PM
|
Coscueela, pentru a modifca pictograma de la grupul Administrator, te autentifici în Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri Utilizatori -> Modifică proprietățile sau permisiunile grupului.
Dacă ai pregătit Pictograma, o încarci din Admin bar -> Unelte -> Manager de fișiere. Copii calea (link-ul fișierului încărcat) și o înlocuiești pe cea existentă. Dacă vrei să înlocuiești avatarul profilului tău pe Forum, trebuie să mergi la Admin Bar (de pe Forum) -> General -> Profilul meu pe Website -> Modificare Profile (acolo înlocuiești cu calea avatarului dorit pe care îl încarci deasemenea în Managerul de fișiere). Website-ul tău trebuie să respecte condițiile de utilizare ale ucoz, iar cele care încurajează hacking-ul nu sunt acceptate. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||