• Pagina 1 din 1
  • 1
Cum modific imaginea de rank
Coscueela
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:05 PM
Buna tuturor am facut un site si nustiu cum sa fac la forum sa modific imaginea de administrator si cum sa bag avatar.

si o mica intrebare daca fac un site de hackuri adica ajutor in hackuri decat pentru rezolvarea problemelor lor imi va fi sters?
Material modificat de Coscueela - Luni, 06/05/2013, 9:08 PM
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 9:41 PM
Coscueela, pentru a modifca pictograma de la grupul Administrator, te autentifici în Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri Utilizatori -> Modifică proprietățile sau permisiunile grupului.

Dacă ai pregătit Pictograma, o încarci din Admin bar -> Unelte -> Manager de fișiere. Copii calea (link-ul fișierului încărcat) și o înlocuiești pe cea existentă.

Dacă vrei să înlocuiești avatarul profilului tău pe Forum, trebuie să mergi la Admin Bar (de pe Forum) -> General -> Profilul meu pe Website -> Modificare Profile (acolo înlocuiești cu calea avatarului dorit pe care îl încarci deasemenea în Managerul de fișiere).

Website-ul tău trebuie să respecte condițiile de utilizare ale ucoz, iar cele care încurajează hacking-ul nu sunt acceptate.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Coscueela
Mesaj # 3 | 9:51 PM
aha si m-ai am o intrebare cum imi schimb rangul? adica din moderator sa ma fac administrator
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 0:27 AM
Coscueela, Panoul de Control -> Utilizatori -> Lista utilizatorilor-> Alegi Nick-ul tăi, selectezi grupul și dai ok.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Coscueela
Mesaj # 5 | 5:27 PM
si va mai deranjez cu o singura intrebare imi pot ppune m-ai multe ranguri deodata adica iconuri gen

angry = Administrator
dry = Moderator
smile = VIP
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 6:08 PM
Coscueela, nu
Coscueela
Mesaj # 7 | 8:39 PM