• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema cu schimbarea favicon-ului
1234
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:06 PM
Buna ziua,

Am o problema cu schimbarea favicon-ului. Am citit pe forum si am procedat in felul urmator:

Varianta 1

Am convertit imaginea. Am incarcat-o cu numele de favicon.ico. A inlocuit-o automat pe cea standard.

Rezultat: Dupa o zi nu s-a schimbat in address bar dar s-a schimbat in panoul de control la "Website-urile mele" in dreptul numelui site-ului.

Varianta 2

Am sters-o pe cea de care am vorbit. Am incarcat-o din nou cu numele de favicon1.ico. Am incercat sa-i schimb numele in favicon.ico dar nu a mers pentru ca exista cea standard. Am incarcat-o prin URL, s-a incarcat si a inlocuit-o pe cea standard.

Rezultat:Dupa o zi,doua tot nu s-a schimbat in address bar dar s-a schimbat in panoul de control la "Website-urile mele" in dreptul numelui site-ului.
Material modificat de 1234 - Marţi, 26/03/2013, 1:07 PM
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 2 | 2:18 PM
1234, incearca sa stergi cache de la bronswer cu ccleaner si vezi dupa daca apare.
daca nu lasa adresa site-ulului,sa vedem si noi daca apare
daca site-ul este http://www.numesit.ucoz.ro/ s-a schimbat biggrin

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 3:10 PM
1234, mai incearca inca o data varianta 1 si fa cum zice daniel
1234
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 7:14 PM
Am intrat de pe alt calculator (si cu mozilla si cu ie) si acolo apare. La mine nu apare. Incerc cu ccleaner.

daniel, site-ul ala e vechi. Dupa ce am primit domeniul cadou am schimbat numele site-ului si domeniul. Mie nu imi mai apare la "Website-urile mele". Cum de inca mai exista/apare?

Muşatinu, am intampinat o problema pe care se pare ca o ai si tu legata de afisarea site-ului de google. O postez in alta parte ca e off-topic.
Material modificat de 1234 - Marţi, 26/03/2013, 7:27 PM
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 5 | 9:59 PM
1234, acum mi-am dat seama dupa ce am dat reconect a aparut http://www.lentil-view.com/
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: