• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema CopyRight de la uthemes.ru
UltimeleStiriMD
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 0:08 AM
Salutare,ma numesc Ion. As vrea sa ma ajutati sa rezolv o mica problema. Am scos o tema ucoz de pe uthemes si ei au niste link-uri proprii in tema data, daca le sterg apoi imi apare o fereastra de fiecare data si imi spune sa contactez persoana data. In fine,,, as putea cumpara tema de la ei,, ca nui scumpa e doar 10$ doar ca nu pot sai platesc,, deoarece nu am WebMoney,,etc...

Mai jos voi posta niste poze,,, sper sa intelegeti problema.. Multumesc anticipat . smile smile smile

Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 2 | 4:31 PM
ce e asa greu de scos copyright smile daca as avea acces la tema tias curati eu codul html smile

cel mai usor e sa te duci la QUick SUbtitusion of Template Part .. gasesti codul si dai substituire ..

La Find : pui codul lor
la Replace with : pui nimic

UltimeleStiriMD
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 7:52 PM
Evollution, Nu-i greu de sters codul dat,, dar pur si simplu daca il sterg imi apare aceasta de fiecare data cand se reincarca pagina.

Treb sa mai fie ceva ce nu permite schimbarea acestor link-uri (copyright) . Te rog sa ma ajuti,, MS anticipat wink
Evollution
Postări: 103
Reputație: 1
Mesaj # 4 | 10:26 PM
da nu te pot ajuta asa smile tre sa imi dai codul sau aces la CP .. schimbi parola 10 min si iti schimb tot l/9

daca ai skype icq smile da mai bine skype acolo te pot ajuta eu is vitiok_15 pe skype (si tot is din md :D)

Adăugat (12/02/2013, 8:26 PM)
---------------------------------------------
mesajul e sigur intrun fisier .js smile incearca sa le stergi pe toate sau sa le scoti din code si vezi daca functioneaza daca nu contacteazama wink

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 3:42 PM
Evollution, da, ai dreptate ca codul e in .js dar fara acel fisier .js site-ul poate sa se distruga, iar fisierul nu poate fi modificat pentru ca e criptat. Rezultatul.... PLATESTE biggrin
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 6 | 0:03 AM
Citat (Muşatinu)
ca codul

cacofonie :)) tongue

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 7 | 1:34 AM
Crazyness, felicitari, m-ai prins