|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Problema CopyRight de la uthemes.ru (Cum as putea scoate copyrightu de la aceasta tema»?) |
Problema CopyRight de la uthemes.ru |
Salutare,ma numesc Ion. As vrea sa ma ajutati sa rezolv o mica problema. Am scos o tema ucoz de pe uthemes si ei au niste link-uri proprii in tema data, daca le sterg apoi imi apare o fereastra de fiecare data si imi spune sa contactez persoana data. In fine,,, as putea cumpara tema de la ei,, ca nui scumpa e doar 10$ doar ca nu pot sai platesc,, deoarece nu am WebMoney,,etc...
Mai jos voi posta niste poze,,, sper sa intelegeti problema.. Multumesc anticipat . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ce e asa greu de scos copyright
![]() ![]() cel mai usor e sa te duci la QUick SUbtitusion of Template Part .. gasesti codul si dai substituire .. La Find : pui codul lor la Replace with : pui nimic |
Evollution, Nu-i greu de sters codul dat,, dar pur si simplu daca il sterg imi apare aceasta de fiecare data cand se reincarca pagina.
![]() Treb sa mai fie ceva ce nu permite schimbarea acestor link-uri (copyright) . Te rog sa ma ajuti,, MS anticipat ![]() |
da nu te pot ajuta asa
![]() daca ai skype icq ![]() Adăugat (12/02/2013, 8:26 PM) |
| |||
| |||