|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Problema CopyRight de la uthemes.ru (Cum as putea scoate copyrightu de la aceasta tema»?) |
Problema CopyRight de la uthemes.ru |
Salutare,ma numesc Ion. As vrea sa ma ajutati sa rezolv o mica problema. Am scos o tema ucoz de pe uthemes si ei au niste link-uri proprii in tema data, daca le sterg apoi imi apare o fereastra de fiecare data si imi spune sa contactez persoana data. In fine,,, as putea cumpara tema de la ei,, ca nui scumpa e doar 10$ doar ca nu pot sai platesc,, deoarece nu am WebMoney,,etc...
Mai jos voi posta niste poze,,, sper sa intelegeti problema.. Multumesc anticipat . |
ce e asa greu de scos copyright daca as avea acces la tema tias curati eu codul html
cel mai usor e sa te duci la QUick SUbtitusion of Template Part .. gasesti codul si dai substituire .. La Find : pui codul lor la Replace with : pui nimic |
Evollution, Nu-i greu de sters codul dat,, dar pur si simplu daca il sterg imi apare aceasta de fiecare data cand se reincarca pagina.
Treb sa mai fie ceva ce nu permite schimbarea acestor link-uri (copyright) . Te rog sa ma ajuti,, MS anticipat |
da nu te pot ajuta asa tre sa imi dai codul sau aces la CP .. schimbi parola 10 min si iti schimb tot l/9
daca ai skype icq da mai bine skype acolo te pot ajuta eu is vitiok_15 pe skype (si tot is din md :D) Adăugat (12/02/2013, 8:26 PM) |
| |||
| |||