|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Culori scris (Descrierea temei de discuție) |
Culori scris |
Buna seara tuturor!
Apelez la voi in legatura cu schimbarea unor culori. Am pus poza, sa va dati mai bine seama despre ce e vorba. Le-am numerotat pe fiecare, astfel incat, sper, sa-mi puteti da solutiile la ele mai bine. Va multumesc anticipat ! Material modificat de Radu0442 - Miercuri, 19/12/2012, 8:23 PM
|
Da sin CSS trebuie modificate, iar pentru a vedea exact codul culorii foloseste programul postat de Musatinu, aici adica HTMLcolors 2000.
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Multumesc pentru raspunsuri ! Am reusit pana la urma sa-i dau de cap..le-am modificat in "Stilul foii (CSS)" M-a ajutat tabelul
Imi da batai de cap acum alta chestie: Unde am incercuit 2., nu gasesc unde anume sa modific coloarea cu maron-ul de sus..poate reusiti sa ma lamuriti cu chestia asta. De asemenea, as dori sa aflu cum sa fac sa dispara "Pagina principala" de sub logo-ul "p3." Chiar nu gasesc unde exact sa modific. M-am descurcat la celelalte, dar de aici chiar nu mai am idee Material modificat de Radu0442 - Joi, 20/12/2012, 2:37 PM
|
In ceea ce priveste situatia cu textul "Pagina principala" - fiecare pagina din sectiunea Personalizare Design, mai putin sectiunile globale, Aspectul intrarii si Stilul foii (CSS), are urmatorul cod:
<h1><!-- <logo> --><!-- </logo> --><br><br><span>$MODULE_NAME$</span></h1> Daca vrei ca textul sa nu mai apara, stergi codul de mai sus ... dar asta va implica stergerea textului de pe toate paginile site-ului. Legat de culoarea celor doua coloane, modificarea se face in Stilul foii (CSS). Codul culorii, daca nu ma insel, e #E7E7C5 . Good things come to those who wait!
|
salut,
am o probleme pe site cu culoarea commentului pe pagina :http://pariurisportive.ucoz.ro/news/despre_noi/2013-08-22-2#comments dupa cum se poate observa in pe site comentariile se vad doar la selectie. de unde pot modifica aceasta culoare a fontului. multumesc! |
pariuri-sportive, trebuie să mergi în Panouol de Control -> Design -> Administrare Design (CSS) -(Style sheet/Stilul foii) -> unde adaugi oriunde codul acesta:
Cod .commTd1 {color: black !important} Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Citat (Raver) pariuri-sportive, trebuie să mergi în Panouol de Control -> Design -> Administrare Design (CSS) -(Style sheet/Stilul foii) -> unde adaugi oriunde codul acesta: .commTd1 {color: black !important} am adaugat si am salvat dar tot asa apare. mai trebuie aplicat de undeva? |
| |||
| |||