• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Imaginea de fundal ... :(
Oktavianu
Postări: 76
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 10:54 PM
Salut tuturor! smile
Am o intrebare ... cum schimba imaginea de fundal al siteului meu Ucoz? imi spune cineva ! daca sunt ceva probleme ... va dau si adresa site-ului ... Designul meu curecnt de pe site este #331
Multumesc Anticipat! smile

LINKUL SITEULUI : kaizer.ucoz.net

Apropo: am mai vrut sa schimb si culoarea fonturilor administratorilor , moderatorilor ... tot dupa indrumarea voastra mam luat biggrin si am scris aia ce trebuia .... si am dat save si nu sa mai salvaat pana la urma ... acum mia si disparut Meniul Siteului :))) va rog sa ma ajutati si cu asta

Material modificat de Oktavianu - Miercuri, 21/09/2011, 11:00 PM
bogdannn96
Postări: 229
Reputație: 2
Mesaj # 2 | 10:55 PM
Te rog sa postezi link-ul site-ului
bogdannn96
Mesaj # 3 | 11:02 PM
Oktavianu, intr-unul din sablonul site-ului o sa gasesti cudul
Code
<body style="background:#000000; margin:0px; padding:0px;">

Pentru a modifica culoarea de fundal (cea neagra) , v-a trebui sa inlocuiesti din acel cod numarul 000000 cu un cod/nr. de culoare , la alegerea ta
(Nu uita , daca folosesti un "numar de culoare" sa pui intotdeauna inaintea numarului caracterul # pentru a putea fi recunoscuta culoarea)

Oktavianu
Mesaj # 4 | 11:09 PM
Deci cum se rezolva? ... (ambele probleme)
P.S. am nevoie sami schimb IMAGINEA de fundal nu culoarea ...

Adăugat (21/09/2011, 10:07 PM)
---------------------------------------------
alooooo este cineva?

Adăugat (21/09/2011, 10:09 PM)
O sa intru cred maine ... sa ma uit la raspunsuri... acum cred ca merg la culcare ... mai stau 5 minute ...

Material modificat de Oktavianu - Miercuri, 21/09/2011, 11:04 PM
bogdannn96
Mesaj # 5 | 9:00 AM
Oktavianu, tu momentan ai o culoare pusa ca fundal , pentru a putea pune o imagine , inlocuieste
Code
<body style="background:#000000; margin:0px; padding:0px;">

cu
Code
<body style="background-image:url('http://ste_name.ucoz.ro/imagini/nume_img_fundal.png'); margin:0px; padding:0px;">

Oktavianu
Mesaj # 6 | 5:03 PM
Ok Multumesc mult smile

Adăugat (22/09/2011, 3:27 PM)
Am facut aia ce miai spus ....... dar ... chestia ca am vrut sa schimb imaginea aia ... sa nu fie Boxele alea doua si ... VREAU SA SCHIMB TOATA BUCATA DE IMAGINE D E SUS! smile
Si inca ceva .... carei codul culorii transparente??? sau ce sa scriu .... acolo la culoarea treansparenta ???

Adăugat (22/09/2011, 4:03 PM)
www.kaizer.ucoz.net uite acum Bogdane am inlocuit asa cum ai zis tu ... si uite sta negrul ala peste imagine ... acus incrc mai intai sa pun alta culoarea la background si apoi sa scimb asta .... (imagine)

Material modificat de Oktavianu - Joi, 22/09/2011, 4:40 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 7 | 5:58 PM
Oktavianu, Boxele alea 2-ua cum zici tu sunt parte a header-ului care se schimba in CP » Customize design » Top part of the website si din CSS
Oktavianu
Mesaj # 8 | 6:02 PM
pai da ma gandeam eu ... dar .... zimi si mie te rog frumos cum sa le schimb .... ce randuri sa inlocuiesc ... smile
bogdannn96
Mesaj # 9 | 10:50 PM
Oktavianu, simplu , te uiti in sursa paginii , apoi gasesti link-ul imaginii dorite , o editezi dupa care o incarci pe site , apoi cauti in css link-ul original al imaginii care ai descarcat-o pentru editare si il inlocuiesti cu link-ul imaginii editatate care ai incarcat-o ulterior pe site
Oktavianu
Mesaj # 10 | 11:17 PM
smile nu prea am inteles .... dar daca vei face tu asta ? daca te rog foarte frumos ... smile o sami faci ? TE ROG!
bogdannn96
Mesaj # 11 | 11:25 PM
Oktavianu, am observat ca intre timp ti-ai schimbat tema site-ului ...
Deci acum vrei sa schimbi imaginile cu cele 2 caractere din joc , presupun , nu ?
si
Sau vrei cumva sa schimbi sigla din mijloc ?

Oktavianu
Mesaj # 12 | 3:13 PM
biggrin vreau sa schimb toate 3 ... .pentru ca mai demult am mai avut un site ucoz si era si el simplu ... un prieten mia cerut o fotografie de amea si in 3 minute mia puso pe site si a schimbat cu totul topul siteului (imaginea) si nu vrea sami spuna cum sad ... prieteni se numesc astia ... dry deci as dori ... sami arati ce randuri sa schimb din CSS sau ce sabloane mai sunt acolo ..... ca doar vezi am pus deja o imagine pe site .... doar ca background dar tot a ramas culoarea aia neagra ... :@ deci .... ma ajuti sau nu? smile poate ai Y!M ? sau skype? si mil dai si mie si vorbim acolo biggrin
bogdannn96
Mesaj # 13 | 3:54 PM
Cauti in css http://kaizer.ucoz.net/.s/t/993/3.jpg , http://kaizer.ucoz.net/.s/t/993/4.jpg si pentru sigla http://kaizer.ucoz.net/.s/t/993/1.gif , le descarci dupa care le editezi , si le reuploadezi pe site si schimbi la fiecare link-ul "vechi" cu cel nou (uploadat/incarcat)
Mai explicit de atat nu pot sa fiu
Sper ca ai inteles

Oktavianu
Mesaj # 14 | 9:21 PM
da am inteles smile multumesc mult de tot smile te rog sa lasi topicul deschis ca poate postez si alte probleme ... smile sau .. cum vrei tu .... da unu mia sters siteul .. .era si el administrator ... si am facut altu ... www.pronion-fans.ucoz.ro biggrin si acus caut cum miai spus miam dat seama biggrin multumesc inca odata ...

Adăugat (23/09/2011, 8:01 PM)
Stii Bogdane ... smile eu nam la tema asta Top part of the page ... sad si de asta nu pot gasi alea sa le schimb ... daca mai ai timp biggrin ma mai ajut ite rog ? ... biggrin

Adăugat (23/09/2011, 8:21 PM)
si inca ceva bogdane .... ma ajuti sa schimb domeniul siteului ca acolo eu vreau prion metoda I da nu pot ..nu stiu de ce .. .:(

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 15 | 11:40 PM
Oktavianu, nu ii numa Bogdan pe aici smile

Quote (Oktavianu)
eu nam la tema asta Top part of the page ... sad si de asta nu pot gasi alea sa le schimb ... daca mai ai timp biggrin ma mai ajut ite rog ? ... biggrin

Nici nu iti trebuie Top part of the website se schimba din CSS

Quote (Oktavianu)
ma ajuti sa schimb domeniul siteului ca acolo eu vreau prion metoda I da nu pot ..nu stiu de ce .. .:(

La primu pas dai "Method 2. Transfer existing domain to uCoz DNS servers" dupa aceea bagi nume site +domeniu
ex : numesite.ro

Bafta cool

• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Căutare: